Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapestet is érinti Roger Waters búcsúturnéja

Magyarországot is eléri Roger Waters utolsónak ígért This Is Not A Drill turnéja. A Pink Floyd alapítója 2023. április 23-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.

roger_waters_k2018_02

Búcsúturnéra indul jövőre Roger Waters. A Pink Floyd alapítója áprilisban Budapestre is ismét eljut a körút keretében. „A This Is Not A Drill egy forradalmian új, extravagáns rock and roll- és filmes élmény, amelyet a terem közepén lévő színpadon adunk elő, egyben elképesztő vádirat a korporatív disztópia ellen, amelyben mindannyian a túlélésért küzdünk. Cselekvésre szólít fel, hogy szeressük, védjük és osztozzunk értékes és egyensúlyát vesztett otthonunkon, ezen a bolygón. A show tucatnyi dalt tartalmaz a Pink Floyd aranykorszakából, számos úabb dal mellett, amelyekben a szövegíró és a zeneszerző azonos, ugyanaz a szív, ugyanaz a lélek, ugyanaz az ember. Ez lehet az utolsó nekifutás. Hűha, az első búcsúturném! Ne hagyjátok ki!" – mondja Waters.

A koncert az MVM Dome-ban lesz április 23-án, és húsz dal csendül majd fel rajta a Pink Floyd és Waters klasszikusaiból, többek között az Us & Them, a Comfortably Numb, a Wish You Were Here és az Is This The Life We Really Want?, valamint debütálni fog Roger vadonatúj, The Bar című szerzeménye is. Waters az ének mellett gitáron, basszusgitáron és zongorán is játszik, Jonathan Wilson és Dave Kilminster gitáron, Jon Carin gitáron és billentyűs hangszeken, Gus Seyffert basszusgitáron, Robert Walter billentyűs hangszereken, Joey Waronker dobokon kíséri, valamint Shanay Johnson és Amanda Belair vokalista és Seamus Blake szaxofonos lép színpadra a koncerten.

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a regisztrált Live Nation-tagok vásárolhatnak szeptember 29-én 10 órától. A teljes körű jegyértékesítés október 3-án, hétfőn kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az előadásra többfajta VIP-csomag is kapható. Részletek a buliról itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2022-09-25 09:54
Simon úr esetleg nézzen utána, hogy miért marad el a krakkói koncertje Vizek úrnak.
Idézet
 
 
#2 simon zoltan 2022-09-25 08:37
Idézet - Eugen:
Remélem a szovjet himnuszt is eltolja a koncertjein.

Jaj kedves szégyenlem nagyon, de nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá. Úgy érzékelem, nem igazán ismered emberünk munkásságát. Ha csak a "kattintós média" éppen "egyik" oldalának cikkét olvasod, akkor juthatsz ilyen álláspontra. Ezen cikkekben kiragadnak egy egy mondatot részt, mellyel éppen az ő aktuális nézeteiket akarják alátámasztani.. A "másik" oldal is tud, ilyen cikket gyártani ugyan abból a szövegből, másik kiragadott részekkel. ..ez így működik nagyon sok esetben nem csak a Waters esetében. Ajánlanám a a fenti cikkben is megjelent "korporatív disztópia" fogalomnak utánanézését. De szórakoztatóbb megoldásnak az US+THEM Roger Waters DVD megtekintését... Ha azok után is így gondolod...ám legyen de rajtad akkor (hegesztő)szemü veg van. Bocsi sok szeretettel.
Idézet
 
 
#1 Eugen 2022-09-23 19:20
Remélem a szovjet himnuszt is eltolja a koncertjein.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.