Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Break The Silent Night: a Mikulás titkos élete a The Joystix új videójában

1211jKarácsonyi dallal jelentkezett a The Joystix. A Break The Silent Night című dal klipje a Mikulás titkos életét mutatja be.

Ugyan külföldön elég nagy múltja és keletje van a rockosított karácsonyi slágereknek, elég csak a Ramonesra vagy a Bad Religion pár évvel ezelőtti lemezére gondolnunk, a The Joystix fejében eddig meg sem fordult ilyesmi. „A Rock FM 95.8 megkeresett minket, hogy mi lenne, ha írnánk számukra egy karácsonyi dalt”, mondja a csapat. „Először elgondolkodtunk, hogy mennyire illik ez hozzánk, de aztán jöttek az ötletek és megszületett egy cseppet sem klasszikus karácsonyi dal, ami szerencsére a rádiónak is tetszett. Annyira hozzánk nőtt a nóta, hogy elkezdtük törni a fejünket a klipesítésen és jött egy egyszerű, de mégis kézenfekvő ötlet, hogy nézzük meg, mi történik akkor, ha a Mikulás leadja a műszakot, és elmegy bulizni egyet! Szerencsére még sikerült elkapjuk Miki bát a hazautazás előtt és lecsábítani a forgatásra! Szerettük volna megidézni a ’90-es évek karácsonyi családi VHS-videóinak szellemét, és ez szerintünk sikerült is!”

A zenekar legközelebb december 29-én lép színpadra a Sportalsóban, Esztergomban, az Ørdøg és az Allsuckall társaságában. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 ElvisPresley 2018-12-11 14:54
Trash
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.