Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bostaph: „Nagyszerű volt ismét lemenni a Slayer próbatermébe”

0602paulÖrül a Slayerhez való újonnani csatlakozásának Paul Bostaph dobos, aki egy friss interjúban nem csak arról beszélt, mit remél tizenkét év után megújított tagságától, hanem felelevenítette első találkozását a néhai Jeff Hannemannel is.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatértem", magyarázta Bostaph a kaliforniai The Bone rádióadásnak. „Nem is tudom, mikor játszottam velük utoljára, talán tizenkét éve, vagy valami ilyesmi... Nagyszerű élmény volt ismét lemenni a próbaterembe, és elnyomni pár nótát, olyan Slayer dalokat, amik epikusak és fantasztikusak. Baromira élveztem. Nagyszerű éveket töltöttünk együtt, amikor velük voltam, nagyon sokat szórakoztunk ezekben az időkben, szóval remélem, hogy mindez most folytatódni fog. Nagyon várom."

Pault az interjúban természetesen a május 2-án elhunyt Jeff Hannemanről is megkérdezték, ő pedig felelevenített pár emléket. „Emlékszem az első alkalomra, amikor találkoztunk a meghallgatásomon. Mindannyiuknak bemutattak. Tom szélesen mosolygott. Már ott volt, mire megérkeztem, kezet ráztunk. Kerry baromi lényegretörő volt: bemutatkozott, és egyből megkérdezte, készen állok-e arra, hogy szétrúgjuk mindenki seggét. Rávágtam, hogy persze. Egy nagy raktárban próbáltak, Jeff pedig az elülső részben ült, és tévét nézett, amikor bejöttem. Az ajtóban álltam, ő ott ült egy kanapén, a turnémenedzser pedig: Paul Bostaph, Jeff Hanneman. Jeff Hanneman, Paul Bostaph. Jeff pedig rám sem nézett, csak odabiccentett felém, mormogott valamit, aztán nézte tovább a tévét. Én meg: oké, nagyszerű, hogy megismertelek... Aztán lement a próba, és utána mindenki nagyon kedves volt. De az a benyomásom Jeffről... Na, szóval miután megismertem őt, már komikusnak tűnt a dolog, ugyanis nem is vette észre, hogy viselkedett. Évekkel később megkérdeztem, emlékszik-e az esetre, de nem emlékezett, és amikor felelevenítettem neki, el sem akarta hinni. Nagyon vicces volt, és elég sokat elárul Jeff humorérzékéről is. Annak idején rengeteg arcot kipróbáltak, én pedig csak egy újabb dobos voltam, aki meghallgatásra érkezett. Az a vicces, hogy az első találkozás után nem tartottam őt túl kedvesnek, de igazából nagyon nem jellemezte őt ez az eset."

Bostaph utoljára 2001 decemberében zenélt a Slayerrel, első újonnani koncertjét pedig június 4-én, Varsóban adja a zenekarral. A csapat június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Idun 2013-06-06 17:58
Idézet - Flagellator1974:
Remélem jó formában leszel a Hegyen, öcsi, mert figyelni foglak!

:)))
Idézet
 
 
+6 #1 Flagellator1974 2013-06-04 08:10
Remélem jó formában leszel a Hegyen, öcsi, mert figyelni foglak!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.