Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bonded By Blood: legyőzték az akadályokat

Július 2-án jelenik meg a pomonai Bonded By Blood harmadik nagylemeze, a The Aftermath, amelyet az egykori Machine Head és Soulfly gitáros Logan Mader produceri irányítása alatt készítettek el az új énekessel és basszusgitárossal dolgozó ifjú thrasherek.

„Jóval változatosabb lesz ez az album az eddigieknél, és roppantul élveztük a megírását" A bandában komoly vándorlás zajlott az utóbbi időszakban, többek között zenei agyukat, Alex „Boogie" Lee gitárost is elveszítették, az ő helyére azonban egyelőre nem állítottak új embert, négyesben rögzítik a dalokat. A basszusgitárt Jessie Sanchez akasztotta a nyakába, José „Aladdin" Barrales énekest pedig Mauro Gonzalez váltotta a mikrofonnál.

A legutóbbi Exiled To Earth lemez utódjának producere az a Logan Mader, aki a Burn My Eyes és a The More Things Change... albumokon gitározott a Machine Headben, majd később egy rövidebb ideig a Soulflyban is, stúdióguruként pedig többek között a Devildriverrel és a Five Finger Death Punch-csal melózott már. Az anyag Logan saját stúdiójában, a Darth Maderben készült Los Angelesben.

„Egy kemény éven át dolgoztunk masszívan ezen az albumon, és elértük, amire törekedtünk”, mondja Carlos Regalado dobos. „A lemezcím jelentése egyszerű: azokra az utóhatásokra utal, amelyeket az utóbbi évek szarságai váltottak ki a tagcseréktől a váratlan turnéproblémákon át a személyes gondokig. Vagyis arra a sok akadályra célzunk vele, amik majdnem a Bonded By Blood végét okozták. Imádjuk, amit csinálunk, ez a zenekar a mindent jelenti számunkra, és nem fogjuk megengedni, hogy mások diktáljanak nekünk, vagy megpróbálják tönkretenni az álmainkat és vágyainkat.” A banda zeneileg mindenképpen mást ígér erre az anyagra, mint az előzőekre, amiért véleményük szerint nemcsak az alapvető karakterváltozást okozó énekescsere felelős.

A zenekar április 10-étől már turnézik is Amerikában a Kittie, a Blackguard és a The Agonist társaságában. Az európai tervek egyelőre nem kristályosodtak ki, de az Earache alighanem igyekszik majd a kontinensen is pörgetni a csapatot.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.