Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bobby Hambel nélkül folytatják a Type O Negative egykori dobosai

Kikerült az A Pale Horse Named Death turnéfelállásából Bobby Hambel, a Biohazard szólógitárosa. A váltásnak semmiféle személyes oka nincs, egyszerűen csak mindkét banda sokat szeretne turnézni 2012-ben, és nem sikerült összehangolni a naptárakat. Az utód Eddie Heedles.

A Type O Negative és a Life Of Agony dobosa, az itt gitáros/énekesként szereplő Sal Abruscato vezette A Pale Horse Named Death idén hozta ki debütáló albumát, az And Hell Will Follow Me-t, amely súlyos, depresszív, ám roppant dallamos dalaival komoly feltűnést keltett az undergroundban. Abruscato a stúdióban gyakorlatilag teljesen egyedül játszotta fel a lemezt, de a turnén már természetesen egy teljes zenekar játszik vele, soraiban a Type O másik egykori ütősével, Johnny Kellyvel.

A felállás harmadik nagyágyúja, Bobby Hambel gitáros (a képen) sajnos most távozni kényszerült a bandából, mivel nem tudta összeegyeztetni a januárban új lemezzel jelentkező Biohazard és az A Pale Horse Named Death elfoglaltságait. Az új ember Sal oldalán Eddie Heedles lett, akit a zenekar virtuóz gitárosként jellemez, és korábban olyan arcokkal játszott, mint Corey Glover és Vernon Reid a Living Colourból, a basszusgitár-fenomén T.M. Stevens, a Sekond Skyn vagy a The White Chocolate Experience.

A mostani állás szerint az A Pale Horse Named Death-et legközelebb a fesztiválszezonban lehet majd elcsípni Európában, Bobbyt és a Biohazardot pedig január 25-én Bécsben, a Suicidal Tendencies társaságában láthatjuk. Sal Abruscatóval készített interjúnkért kattints!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.