Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blues Pills: augusztusban új lemez, novemberben magyar koncert

Augusztus 2-án új albummal jelentkezik a Blues Pills. Elin Larssonék novemberben Budapesten is bemutatják a lemezt.

0319bluespills

Nyár végén jelenik meg a Blues Pills új nagylemeze, a Birthday!, amely a 2020-as Holy Moly! folytatása lesz. „Ezzel az albummal tényleg szabadon engedtük magunkat – mondják. – Magunk mögött hagytuk az összes korlátot és elvárást, hogy olyan zenét írjunk, amit mindannyian imádunk. Meg akartuk örökíteni azt a nyers és autentikus érzést, amikor élőben játszunk fel egy albumot, ugyanakkor így is rákényszerítettük magunkat, hogy a legjobb munkánkat tegyük le az asztalra. Elin ráadásul állapotos volt a felvételek során, és ugyan mi lehetne rock’n’rollabb, mint emberi életet és zenét teremteni?” „Muszáj volt megtennem ezt magamért és minden más anyáért – mondja az énekesnő –, mert senkinek sem kell lemondania a maga szenvedélyeiről, miután anyává vált. Persze beletelik némi időbe, mire sikerül összekombinálni a két imádott világot, de csakis arra tudok gondolni, hogy a fiamnak, Louinak is jót tesz majd, hogy megismerkedik más kultúrákkal, országokkal és a zenével. Szerintem nagyon fontos, hogy módomban áll megtenni ezt: erőt adok más nőknek, és büszkén, élvezettel fogadom ezt az új helyzetet.”

A Happy F*cking Birthday nevet viselő családias klubturnén a gondosan válogatott kisebb klubokba éppen ezt az intim hangulatot szeretné a csapat eljuttatni. Mindezt a magyar közönségnek is módja lesz megtapasztalni november 29-én, a Barba Negrában, ahol a kanadai eklektikus rock’n’roll banda, a Daniel Romano’s Outfit lesz a Blues Pills vendége. A jegyértékesítés március 20-án, 10 órakor indul. Részletek itt.

Az új album címadó dala máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#2 Ákos 2024-03-20 06:15
Idézet - Tulus:
Az utolsó lemez elég szar volt, remélem ez jobb lesz.


Szar semmiképpen nem volt, de más, az niztos. Nekem az is tetszett, de tény, hogy a kedvencem az egyes. Ez is jó dal, kíváncsian várom a lemezt. Imádom a csak hangját.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2024-03-19 15:58
Az utolsó lemez elég szar volt, remélem ez jobb lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.