Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blues Pills a FEZEN-en

0424bluespillsA Blues Pills is fellép az idei FEZEN-en. A székesfehérvári fesztivált augusztus 2-5. között rendezik.

Újabb neves külföldi fellépő csatlakozott Alice Cooper, a The Offspring, az Ignite, a Saxon, a Blind Guardian és a Therion sorához Székesfehérváron: a tavalyi Lady In Gold albumot egy újabb fergetes magyar bulin bemutató Blues Pills is ott lesz az idei FEZEN-en – jelentették be a szervezők. Elin Larssonék augusztus 4-én, pénteken lépnek majd színpadra a fesztiválon.

A jubileumi fesztiválra is két tematikus nagyszínpaddal készül a FEZEN, így hamarosan érkeznek még nevek más műfajokból is. A napijegyek is elérhetőek már, érdemes lecsapni az ajánlatokra, mert a korábbi évekhez hasonlóan idén is annál nagyobb a kedvezmény, minél korábban veszi meg valaki a belépőjét. A bérletek még mindig kedvező áron kaphatók a jubileumi, huszadik FEZEN Fesztiválra. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 kaffer 2017-02-09 13:41
Idézet - pumpika666:
erősen gondolkodom, melyik napon menjek majd el, megvárom a végső listát, de ez egyre jobb lesz, már csak normális helyszín kéne, mert ez a pálya a felüljáróval valami rettenet...


Pedig az nem mostanában fog változni.
De ha a kijutással van bajod, akkor az aznapi nagykoncert utolsó dalának a felénél indulj el és 2 perc alatt az utcán vagy. Vagy ülj le sörözni egy jó órára és addig kimegy a tömeg.
Idézet
 
 
-4 #1 pumpika666 2017-02-08 15:39
erősen gondolkodom, melyik napon menjek majd el, megvárom a végső listát, de ez egyre jobb lesz, már csak normális helyszín kéne, mert ez a pálya a felüljáróval valami rettenet...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.