Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Star Riders: itt az első szöveges videó

0405bsrbandMegérkezett a Thin Lizzyből Black Star Ridersszé avanzsált csapat május végén érkező lemezéhez, az All Hell Breaks Loose-hoz tartozó első hivatalos szöveges videó. A klip a Bound For Glory dalhoz készült, amely az album első single-jeként funkcionál.

All Hell Breaks Loose címmel kerül a boltokba május végén a Black Star Riders első albuma: az anyag Japánban jön ki először május 21-én, majd a következő héten a világ többi részén is piacra dobják. A magyar megjelenés hivatalosan május 27-ére esik. A lemez producere Kevin Shirley (Iron Maiden, Aerosmith, Dream Theater satöbbi) volt, a keverést pedig Bob Ludwig (Jimi Hendrix, KISS, Rush) végezte. Az első hivatalos szöveges videó alább megtekinthető.

A novemberben Budapesten is fellépett Thin Lizzy ősszel döntötte el, hogy új néven hozza ki új stúdióalbumát. Mindez nem várt személyi változásokkal is együtt jár: Brian Downey dobos távozott a csapatból, mert nem kívánt részt venni az albumhoz kapcsolandó újabb kimerítő turnékon, Darren Wharton billentyűs pedig a Dare ügyeire szeretne koncentrálni a jövőben. Mindez azt vonja maga után, hogy a felállásban mindössze egyetlen régi Thin Lizzy tag maradt Scott Gorham gitáros személyében. A banda új dobosa Jimmy DeGrasso (Y&T, Suicidal Tendencies, Alice Cooper, Megadeth, Dokken satöbbi) lett, Ricky Warwick énekes/gitáros, Damon Johnson gitáros és Marco Mendoza basszer pedig természetesen továbbra is teljes mellszélességgel állnak az ügy mellett.

0405bsrA dallista az alábbi:

01. All Hell Breaks Loose
02. Bound For Glory
03. Kingdom Of The Lost
04. Bloodshot
05. Kissin’ The Ground
06. Hey Judas
07. Hoodoo Voodoo
08. Valley Of The Stones
09. Someday Salvation
10. Before The War
11. Blues Ain't So Bad
12. Right To Be Wrong (digipak bónusz)

Az anyag digipak változata egy dokumentum DVD-t is tartalmaz majd az album készítéséről.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 janómanó 2013-04-05 19:28
Ez kérem a mézesmadzag minősített esete, teljesen Jailbreak, Bad Reputation hangulat, mai hangzással. Azt hiszem mérgezésig kell hallgatnom a régieket május végéig :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.