Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Star Riders: dallista, megjelenési dátum és egy alapos videó

Május 27-én jelenik meg a Thin Lizzy utódzenekarának számító Black Star Riders első nagylemeze, amely az All Hell Breaks Loose címet kapta. A kiadó a Nuclear Blast lesz, az anyag producere Kevin Shirley volt, és egy majdnem félórás dokumentumvideó máris megtekinthető a készítéséről.

All Hell Breaks Loose címmel kerül a boltokba május végén a Black Star Riders első albuma: az anyag Japánban jön ki először május 21-én, majd a következő héten a világ többi részén is piacra dobják. A magyar megjelenés hivatalosan május 27-ére esik. A lemez producere Kevin Shirley (Iron Maiden, Aerosmith, Dream Theater satöbbi) volt, a keverést pedig Bob Ludwig (Jimi Hendrix, KISS, Rush) végezte.

A novemberben Budapesten is fellépett Thin Lizzy ősszel döntötte el, hogy új néven hozza ki új stúdióalbumát. Mindez nem várt személyi változásokkal is együtt jár: Brian Downey dobos távozott a csapatból, mert nem kívánt részt venni az albumhoz kapcsolandó újabb kimerítő turnékon, Darren Wharton billentyűs pedig a Dare ügyeire szeretne koncentrálni a jövőben. Mindez azt vonja maga után, hogy a felállásban mindössze egyetlen régi Thin Lizzy tag maradt Scott Gorham gitáros személyében. A banda új dobosa Jimmy DeGrasso (Y&T, Suicidal Tendencies, Alice Cooper, Megadeth, Dokken satöbbi) lett, Ricky Warwick énekes/gitáros, Damon Johnson gitáros és Marco Mendoza basszer pedig természetesen továbbra is teljes mellszélességgel állnak az ügy mellett.

A dallista az alábbi:

01. All Hell Breaks Loose
02. Bound For Glory
03. Kingdom Of The Lost
04. Bloodshot
05. Kissin’ The Ground
06. Hey Judas
07. Hoodoo Voodoo
08. Valley Of The Stones
09. Someday Salvation
10. Before The War
11. Blues Ain't So Bad
12. Right To Be Wrong (digipak bónusz)

Az anyag digipak változata egy dokumentum DVD-t is tartalmaz majd az album készítéséről. Egy dokumentarista videó mindenesetre alább is megnézhető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.