Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black November: bemutatta harmadik új dalát az Apey & The Pea

HEX címmel jelenik meg ősszel az Apey & The Pea új albuma. A csapat most bemutatta a Black November című szerzeményt az anyagról.

0119apey

Több mint két éve jelent meg a legutóbbi Apey & The Pea-album, a Hellish, amelynek minden eddiginél durvábbra ígért folytatása szeptemberben jelenik meg. A csapat februárban, Szegeden, a Miracle Sound Stúdióban rögzítette a dalokat. „Tavaly nyáron kezdtünk el ezen a lemezen komolyabban dolgozni, amit HEX névre kereszteltünk”, mondta korábban a lemezről Áron András énekes/gitáros, azaz Apey. „Ez az egyik legősibb latin kifejezés az átokra, innen jött a koncepció ötlete, hogy ha már az előző lemezzel eljutottunk Cerberusig, a pokol kapujához, akkor igazán kár lenne nem kinyitni azt. Tíz próbatételen át vonszol minket a pokol hét hercege egészen a purgatórium mélyéig. Egyelőre számomra még teljesen leírhatatlan ez az egész album, de az biztos, hogy a hideg kiráz tőle, és nem hívőként néha azért elmélázom, hogy talán olyan energiákkal játszom, amik ha esetleg léteznek, akkor elég nagy szarban vagyok."

A Slaves című első klipszámot tavasszal mutatták be, ezt június elején követte a Death, most pedig Black November címmel itt egy újabb darab is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.