Shock!

január 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Black Laden Crown címmel jön ki májusban az új Danzig

danzig_cHétvégén számoltunk be róla, hogy hamarosan kijön a Danzig új nagylemeze, és most már borító és lemezcím is érkezett az anyaghoz, sőt, a hozzávetőleges megjelenési dátumot is tudjuk: az album május közepén érkezik.

Black Laden Crown lesz a Danzig új albumának címe, és május derekán kerül a boltokba a Glenn Danzighez kötődő Evilive, illetve a Nuclear Blast gondozásában. A lemezre mintegy 50 percnyi zene kerül fel, és ez lesz a csapat első, új dalokat rejtő kiadványa a 2010-es Deth Red Sabaoth után. Az új albumon Tommy Victor gitárossal és Johnny Kelly dobossal stúdiózott Chris Rakestraw hangmérnök társaságában, de állítólag játszik az anyagon Joey Castillo dobos is.

A Danzig május 26-27-én kezdi meg a koncertezést a lemez kapcsán a kaliforniai Silveradóban megrendezendő Blackest Of The Black fesztiválon. Érdekesség ugyanakkor, hogy a csapat júniusban elsősorban mégsem a friss anyag, hanem a huszonöt éve megjelent Danzig III: How The Gods Kill jubileuma kapcsán tervez speciális koncerteket. Ezekről azonban egyelőre még semmit sem tudni.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.