Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztosnak tűnik, hogy elhalasztja nyári európai turnéját a Judas Priest

Hivatalosan még nem mondta le idei nyári turnéját a Judas Priest, amely Budapestet is érintené, észtországi szervezőktől érkezett információk szerint azonban biztos: a koncertsorozatot semmiképpen sem tartják meg a jelenlegi ütemezésben.

judas_priest_k2018_05

A koronavírus-járvány miatt az európai kontinens egyes országaiban jelen állás szerint néhol július, néhol augusztus végéig szól a tömegrendezvényekre vonatkozó tilalom, máshol – így például Magyarországon is – azonban még határozatlan idejű a korlátozás, az pedig már biztosnak tekinthető, hogy a nagy európai metálfesztiválok közül egyiket sem rendezik meg 2020-ban. Ilyen körülmények között aligha lep meg bárkit is, hogy minden jel arra mutat: a Judas Priest is elhalasztja idén nyári európai turnéját.

A zenekar koncertsorozata a tervek szerint május 30-án startolna Helsinkiben, és az angliai Bloodstock fesztiválon érne véget augusztus 9-én, menet közben pedig Budapesten is játszanának július 13-án. A csapat hivatalosan egyelőre nem mondta le a koncerteket, de pár napja már közzétettek egy bejegyzést a közösségi felületeken, amelyben mindenkitől türelmet kértek a helyzet elemzésére, most pedig kiderült: a június 1-jei tallinni buli már biztosan elmarad. A helyi szervező ráadásul azt nyilatkozta a The Baltic Timesnak, hogy tudomása szerint a zenekar menedzsmentje a teljes turné újraszervezésén dolgozik. Ebből mindenki sejtheti, mi vár a többi állomásra (az is, akinek esetleg még voltak illúziói). Amint megérkezik a hivatalos állásfoglalás a szervezők részéről, természetesen beszámolunk róla.

Ian Hill basszerrel a turné kapcsán készített aktuális interjúnk itt olvasható.

 

Hozzászólások 

 
#1 sanyi 2020-04-26 10:49
Pedig milyen jó kis két hét lett volna. Ilyen több nem lesz, hogy négy nap alatt három ekkora kedvenc legyen pesten és ne kelljen Bécsbe vagy Prágába utazni (nem mintha bármi bajom lenne azzal ha Prágában kell kortyolni a csapolt Staroprament vagy Gambrinust).
Judas Priest+Dead Daisies
Pearl Jam
KISS
Rá egy hétre meg Aerosmith+Rival Sons.
Remélem az októberi Helloween+Udo-t nem érinti mostmár a járvány.

Ádám! Szerinted az Ozzy+Judas Priest turné elmarad (sokadszorra is) vagy számíthatok arra hogy Bécsben meg tudom nézni őket novemberben? Mik az esélyek szerinted, mert ha nem a járvány miatt akkor Ozzy legendás egészségi állapota tehet megint keresztbe.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.