Shock!

április 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztatóak Tony Iommi egészségügyi kilátásai

0810tonyVégre tényleg múlóban van Tony Iommi limfómás megbetegedése, de továbbra is rendszeres vérvizsgálatokra kell járnia. A Black Sabbath 68 éves legendájának aktuális állapotáról a Birmingham Mail közölt hosszabb összeállítást.

Egész hátralévő életében hathetenkénti vérvizsgálatokra kell járnia Tony Iomminak, hogy orvosai ellenőrizhessék limfómás megbetegedésének esetleges kiújulását, ám a jelenlegi állás szerint a Black Sabbath gitárosa jól van – olvasható a Birmingham Mail összeállításában.

Iommi a héten maga adott át egy The Macmillan Quality Environment Mark nevű elismerést az őt kezelő The Spire Specialist Centre rákközpontnak, amely Solihullban működik. „Egyből visszajöttem a kórházba, amint befejeződött az európai turnénk, és jó hír, hogy eddig minden rendben van”, mondta a lapnak Iommi. „Gyógyulófélben vagyok, ami remélhetőleg ezután is így marad. A kemoterápia és az azt követő kezelés a jelek szerint eredményes volt, de tisztában vagyok vele, hogy a betegség kiújulhat. Így aztán hathetente a háziorvosomnál elvégzünk egy vérvizsgálatot, és továbbra is rendszeresen járok majd ide, a kórházba is ellenőrzésekre. Ezzel együtt kell élnem a hátralévő életemben: mindenféle figyelmeztető jelre oda kell figyelni, ami arra utal, hogy ismét felütötte rusnya fejét a betegség.”

A Black Sabbath június 1-jén Budapesten is hatalmas sikerrel koncertezett.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 kaffer 2016-08-10 23:10
Végre nem csak rossz hír !
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.