Shock!

január 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bizonytalannak tűnik Chris Adler jövője a Lamb Of Godban

Könnyen lehet, hogy a vártnál tartósabb lesz Chris Adler hiánya a Lamb Of Godban. A műtétek után lábadozó dobos státusza jelenleg kérdésesnek látszik…

2017 végén motorbalesetet szenvedett Chris Adler, így az utóbbi jó egy évben nem vele, hanem a Prongból ismert Art Cruzzal koncertezik a Lamb Of God. Mint kiderült, Adlernek a jobb válla és a kulccsontja, illetve a csípője sérült meg, és ugyan a műtétek nagyjából helyre tették a csontjait, amikor visszatért a dobcucc mögé, további problémákat tapasztalt. Ennek következtében továbbra is különböző mozgásterápiás foglalkozásokon vesz részt. Noha a sérülés most már aránylag régi, a jelek szerint a dobos státusza továbbra is kérdéses a bandában. Legalábbis erre utal Randy Blythe szűkszavú nyilatkozata, amit a napokban tett a témában. „Nehéz megmondani, mi történik majd Chris Adlerrel. Nincs róla mit mondanom”, mondta a frontember a WSOU rádióban.

Ha valaki esetleg többet olvasna ki Randy szavaiból, mint kellene, megnyugtatásul közöljük: az énekes a csapat készülő új albumáról sem volt hajlandó érdemben beszélni. „Én a helyedben semmit sem hinnék el, amit az interneten olvasok vagy pletykaként hallok… Egyáltalán nem szoktam lemezekről beszélni, ameddig el nem készülnek. Szóval most is csak annyit tudok mondani, hogy a lemez nem létezik. Ez az egyetlen tény. Ha pedig nem létezik, nem is fogok beszélni róla. Ez olyan lenne, mintha máris nagyban mesélnéd, milyen nyaralást tervezel a munkahelyeden még meg sem keresett pénzedből. Az ilyesmi egyszerűen balszerencsét hoz.”

 

Hozzászólások 

 
#1 Szőlősi Péter 2019-06-03 10:52
Korrekt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.