Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bivaly felállású Headless Cross haknik Tony Martinnal

Hakniturnéra indul az egykori Black Sabbath énekes Tony Martin, de legalább stílusosan: csapata a mindennél beszédesebb Headless Cross nevet viseli, és igen erős felállással nyomatják majd a klasszikus 1989-es lemez dalait – és feltehetően más Martin-érás témákat is.

Tony Martin és az olasz Dario Mollo gitáros nemrég jelentették meg The Third Cage című harmadik közös albumukat, így természetesen adja magát, hogy a Headless Crossban is Mollo nyomatja majd Tony Iommi halhatatlan témáit. A felállás másik aduásza Geoff Nicholls billentyűs, aki a ’80-as évek elejétől egészen 2004-ig, Adam Wakeman csatlakozásáig billentyűzött a Black Sabbath lemezein és koncertjein, igaz, néhány alkalmat leszámítva mindig csak a függöny mögött. A basszusgitáros az egykori Hammerfall bőgős Magnus Rosén, a dobok mögött pedig a Venom ütőse, Danny „Danté” Needham ül, akik egy másik projektben szintén együtt dolgoznak Martinnal. Itt rajtuk kívül még King Diamond gitárosa, Andy LaRocque tag.

Martin, Nicholls és Needham már 2009-ben is terveztek egy amerikai turnét Headless Cross néven, ám ez – szervezői problémák miatt – az utolsó pillanatban végül meghiúsult. A banda mostani konkrét tervei egyelőre nem ismertek.

Tony Martin utoljára 2005-ben adott ki szólóalbumot Scream címmel, melynek turnéján Magyarországon is fellépett. Évek óta készülő következő lemeze, a The Book Of Shadows megjelenéséről egyelőre nincsenek új hírek.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Venomádi 2012-02-18 14:04
Hát azt a bivaly jelzőt inkább használnám másra Needham esetében. Van egy videó a neten mikor kétszer is kiesik a kezéből az ütő :D De a Venomban azért jókat ereget.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.