Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biohazard: súlyos, gyors és agresszív lesz a következő nekifutás

1114bioAz idei év végén vagy legkésőbb jövőre új albummal jelentkezik a brooklyni Biohazard, akik elég hányattatott visszatérést produkáltak pár évvel ezelőtt a Reborn In Defiance-szel. Billy Graziadei gitáros/énekes szerint a Scott Roberts énekes/basszerrel megerősödött banda legközelebb elég morózus anyagot hoz majd ki.

„Írunk, nézegetjük az ötleteket és jammelünk az új témákon”, mondta Billy a NoiseEyesnak. „De amíg nincs meg az album, az ember sosem tudja, mi szerepel majd rajta. Emlékszem, a legutóbbi lemezen ott volt egy Reborn című nóta, amit eleinte fel sem akartuk tenni az anyagra. Ma meg élőben is játsszuk: egyike annak a kevés számnak, amit tolunk a koncerteken arról az albumról. Néha dolgozol valamin, amiről azt hiszed, kurva jó, aztán hirtelen jön valami más. Több száz ötletem van a következő lemezre. Ezek közül néhányat már megmutattam a többieknek, néhányat még nem. Danny és Bobby is mutogatott ötleteket, de bizonyos témákat még esélyünk sem nyílt megvitatni egymással. A Biohazard igazából olyan gépezet, ahol hagyjuk, hogy minden magától, természetesen menjen: ha minden oké, és elkészültünk, akkor készen vagyunk.”

Graziadei annyit azért elárult: a következő Biohazard lemez minden bizonnyal durvább, karcosabb lesz, mint a legutóbbi. „Fókuszáltabb Biohazard, több olyan dallal, amit élőben is nyomhatunk. Nem akarunk olyan nótákat, amik a lemezen jól szólnak, de élőben semmiképpen sem működnek. Szeretem a Biohazardnak ezt az oldalát is, de most nem ebben gondolkodunk. Szóval súlyosabb, gyorsabb, agresszívebb lesz a zene.”

A zenekar napokban húszéves State Of The World Address lemezéről itt olvashatsz. A zenekar július 27-én Balatonszemesen, a RockPart fesztiválon is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 the raven 2014-05-28 17:31
Remélem is....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.