Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biohazard: Scott Roberts lehet Evan fix utódja

Európában január 20-án rendesen megjelent a brooklyni Biohazard visszatérő lemeze, a Reborn In Defiance, az Egyesült Államokban azonban végül mégsem tették közzé ingyen az anyagot. A csapat már turnézik Európában, és nagyon úgy fest, hogy Scott Roberts lesz a végső megfejtés Evan Seinfeld helyére. A koncertsorozat ennek ellenére nem indult túl biztatóan.

Amerikában az eredeti tervek szerint január 20-ától teljesen ingyen került volna terjesztésre a Reborn In Defiance, méghozzá a Revolver magazin weblapján közzétett letöltésként. A Biohazard ugyanakkor – a pontos indokok mellőzésével – végül az utolsó pillanatban mégis lefújta az akciót, és türelmet kért mindenkitől a történtek miatt. A zenekar csupán annyit árult el, hogy rajtuk kívül álló tényezők vezettek a döntés megváltoztatásához. Európában nem történtek fennakadások, itt a Nuclear Blast gondozásában rendesen kijött az anyag.

A banda a lemez kiadásának napjával egyébként megkezdte az európai turnét a Suicidal Tendencies társult headlinereként, ám a körút nem indult számukra túl jól: a néhány hónapja távozott basszer/énekes, Evan Seinfeld helyén álló Scott Roberts (a képen) kórházban töltötte az első buli előtti napot Belgiumban, majd a koncert után vissza is ment az egészségügyi intézménybe. A banda egyelőre nem tudja, mi baja Scottnak, de remélhetőleg hamarosan kiderül. A turné lemondása ezen a ponton még szerencsére nem merült fel.

Ami a lemez felvételeit követően meglepetésszerűen kilépett Evan végleges pótlását illeti, Bobby Hambel gitáros egy friss interjúban ugyan nem mondta ki egyértelműen, de utalt rá, hogy Roberts lehet a végső megfejtés, az ősszel tartott jelölt-meghallgatások ugyanis nem hozták meg a várt eredményeket. Scottot ezzel szemben jól ismerik a zenekar tagjai, hiszen a 2000-es évek közepén egy ideig már játszott náluk, igaz, akkoriban szólógitárosként.

A Suicidal Tendencies és a Biohazard január 25-én Bécsben koncertezik.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.