Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biohazard: itt a végleges borító és még egy dal

Közzétették a Biohazard új nagylemeze, a Reborn In Defiance végleges borítóját. Az album eredetileg ősszel jelent volna meg, de végül a Nuclear Blast január 20-ra halasztotta az európai dátumot – ebben nyilván az is közrejátszott, hogy a csapat felállása még mindig nem teljes Evan Seinfeld énekes/basszer nyári távozása után.

A Reborn In Defiance eredetileg a legendás New York-i hardcore/metal hősök klasszikus felállásának visszatérését jelentette volna, ám ez végül csak részben valósult meg: a Toby Wright producerelte anyagon valóban a Seinfeld – Graziadei – Hambel – Schuler négyes zenél, ám Evan a munkálatok befejeztével otthagyta a fedélzetet. Döntésének pontos okai mindezidáig tisztázatlanok, társai azonban még mindig nem találták meg a megfelelő utódot (vagy legalábbis nem hozták nyilvánosságra). Márpedig sok idejük nincs a tanakodásra, hiszen a Biohazard januárban a Suicidal Tendencies társult főzenekaraként turnézik majd Európában, január 25-én a bécsi Gasometerben is fellépnek. Miközben társai az utódját keresik, Evan sem pihen: miután nemrég énekesként csatlakozott a Los Angeles-i Attika7 nevű csapathoz, máris nagyban dolgoznak debütáló albumukon.

Az új Biohazard lemezről eddig három dal került nyilvánosságra, ezek közül legfrissebben a Come Alive, amelyek az alábbiakban meghallgathatók.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.