Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Big Four zenészekkel és Portnoy-jal játszott Panterát Phil Anselmo

Érezhetően forrósodik a levegő New Yorkban, ahol szeptember 14-én a Yankee Stadionban játszik a Big Four. A nagy eseményt megelőzően, 12-én került sor a Metal Masters Clinic nevű nagyszabású bemutatóra a Best Buy Theaterben, ahol a jelenlévő Anthrax, Megadeth és Slayer tagok mellett Phil Anselmo és Mike Portnoy is színpadra léptek.

Habár tegnap felröppentek olyan pletykák a neten, amelyek szerint Dave Mustaine nyáron beszerzett vállsérülése miatt a Megadeth nem tud fellépni a Big Four bulin, a zenekar utólag cáfolta az ilyen tartalmú értesüléseket. Vagyis szeptember 14-én a thrash teljes nagy négyese ott lesz majd a Yankee Stadionban, a szokásos sorrendben: a műsort az Anthrax kezdi, utánuk a Megadeth és a Slayer következnek, a headliner pedig természetesen a Metallica.

A 12-ei Metal Masters Clinic sztárvendégeinek névsora természetesen már a nagy eseményhez igazodott: a Slayert Kerry King, a Megadeth-t David Ellefson, a zseniális új lemezét, a Worship Musicot tegnap kiadó Anthraxet pedig Frank Bello és Charlie Benante képviselte. Rajtuk kívül az esemény résztvevője volt még a Dream Theaterből tavaly kivált, jelenleg az Adrenaline Mobbal zenélő Mike Portnoy, de később meglepetésvendégként Scott Ian és Phil Anselmo is a színpadon termettek. Anselmo így az all-star csapat élén énekelt el két Pantera klasszikust a Vulgar Display Of Power albumról. Az A New Level és a Fucking Hostile videója alább megnézhető.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 feca 2011-09-13 08:15
Most nézem a teljes előadást:
http://www.revolvermag.com/news/livestream-the-metal-masters-clinic-and-anthrax-concert-right-here.html
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.