Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Betrayal Of The Mind: új dal Steve Harris fiának zenekarától

Betrayal Of The Mind címmel mutatott be egy új dalt a Magyarországot is többször megjárt The Raven Age. A zenekar vezetője Steve Harris fia, George.

1113theravenage

Idén a Killswitch Engage társaságában fordult meg Budapesten a brit The Raven Age, akik elég komoly nyilvánosságot és hátszelet kaptak az utóbbi pár évben, hiszen itt zenél az Iron Maiden-főnök Steve Harris fia, George is. A zenekarnak ez a második száma Matt James énekessel a fronton a korábban bemutatott Surrogate után, és egyben a második ízelítő is azt illetően, hogy mi várható a 2019-ben megjelenő második nagylemeztől.

 

Hozzászólások 

 
#2 nemmondommeg 2018-11-14 16:11
Idézet - Józsika:
Ez egy zs kategóriás muzsika, nem tudom mikor jönnek rá, hogy tehetségtelenek . Attól, hogy nagy Harris fia van benne, ne essünk már hanyatt.


Szerintem senki sem esik hanyatt tőlük, eddig akárkivel beszéltem róla, mindenkinek az a véleménye, hogy borzalmas. Steve-et is meg tudom érteni, hogy támogatja őket, hiszen a fia és állandóan viszi őket előzenekarnak, de most már kezd sok lenni. 2016 óta ha jól számolom ötször vagy hatszor láttam a Raven Age-t úgy, hogy egyszer sem akartam önszántamból :D
Idézet
 
 
#1 Józsika 2018-11-14 11:07
Ez egy zs kategóriás muzsika, nem tudom mikor jönnek rá, hogy tehetségtelenek . Attól, hogy nagy Harris fia van benne, ne essünk már hanyatt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.