Shock!

április 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Betegség miatt csúsztatta a munkálatokat az AC/DC

Brian Johnson reméli, hogy az év második felében az AC/DC stúdióba vonul, és megkezdi a munkát a következő nagylemezen. Ha minden jól megy, eszerint 2013-ban megérkezhet a hihetetlen sikerű, 2008-as Black Ice album utódja.

„A srácok egyike kicsit beteg, ami miatt kicsit el kellett csúsztatnunk a lemez munkálatait", magyarázta a frontember a The Cowhead Show című amerikai rádióműsorban. „Nem mondhatok ennél többet, de kezd jobban lenni, remekül javul az állapota, és teljesen fel fog gyógyulni."

Brian szerint a csapatban továbbra is él a régi mágia. „Csodálatos, amikor összeröffenünk egy szobában. Mindig izgalomba jövök ilyenkor: a srácok felkapják a gitárokat, Phil Rudd leül a dobokhoz, Cliff Williams a nyakába akasztja a basszusgitárját, aztán hirtelen megszólal az a zaj, én meg csak ülök ott azzal a régi nagy vigyorral a képemen."

A Black Ice album közel 7 millió példányban kelt el világszerte, a hozzá kapcsolt, Budapestet is elért turné pedig 441,1 millió dolláros bevételével minden idők harmadik legsikeresebb koncertsorozatának számít.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.