Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Besnyő Gabi fog énekelni a Strong Deformity-koncerteken

Besnyő Gabival (Nova Prospect) bővült az újjáéledt Strong Deformity. Gabi a koncertekre kíséri el a srácokat, hogy élőben is hitelesen szólaltassák meg a női vokálokkal készült dalokat.

0807_strong_deformity

Eddig sem állt messze a Strong Deformitytől, hogy énekes nőkkel kooperáljon, hiszen már a Magic Syrup albumon is énekelt Németh Juci az Anima Sound System akkori énekese. Ez az Inside Your Sun című pár hete megjelent új albumon sincs másképpen, ugyanis négy hölgy is stúdióba vonult a fiúkkal. A legfrissebb hírek szerint a koncerteken Besnyő Gabi, a Nova Prospect énekesnője fogja színesíteni a színpadot női vokalistaként a srácok mellett. Az új album már elérhető az összes ismert streaming oldalon és fizikai formátumban is rendelhető az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Nagyon régen, 2002-ben adott ki utoljára albumot a Strong Deformity. A Magic Syrup késői folytatása most Inside Your Sun címmel látott napvilágot, rajta tíz dallal. A zenekar több mint két évig dolgozott az anyagon, közben négy stúdiót is megjártak. A hangszeres felvételeket és a keverést a Zengőkert Stúdiós Bánházi Gáborra bízták, aki a Lazarvs súlyos lemezeit is készítette. Az artwork Weiler Péter munkája, az album alább teljes egészében végighallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.