Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta első új dalát az őszi Hegemony lemezről a Samael

Utoljára 2011-ben jelentetett meg lemezt a Samael, így bőven itt van a folytatás ideje. Az új album ősszel érkezik Hegemony címmel, és az első számot máris meg lehet hallgatni róla.

0625samael

samael_c„Izgatottan jelentjük be, hogy eljegyeztük egymást a Napalm kiadóval a következő albumra”, tette közzé a Samael még év elején, új lemezszerződésének megkötésekor. „Alig várjuk, hogy ez az izgalmas szövetség hozza ki azt a lemezt, amely kétségtelenül a Samael történetének legfontosabb albuma lesz. Elég régóta jelen vagyunk már a színtéren ahhoz, hogy értékeljük az együttműködések fontosságát, amikor a projekteket át kell ültetni a valóságba. Még mindig rengeteg nagyszerű cél áll előttünk, és a Napalmmal kötött megállapodásunk mindenképpen segít majd abban, hogy elérjük ezeket. 2017 lesz számunkra a nagy év! Egy ilyen dinamikus és lelkes csapattal a hátunk mögött, illetve az elkötelezett rajongóink segítségével nagyon is készen állunk arra, hogy rászabadítsuk a világra az új zenéinket!”

Most azt is bejelentették, hogy a Hegemony című új album október 13-án jelenik meg, vagyis több mint hat évvel a legutóbbi Lux Mundi után. Az Angel Of Wrath című dalt máris meg lehet hallgatni az anyagról.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.