Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta a Plasztik József klipjét a Tankcsapda: „Ma már minden tett vagy vélemény gyűlöletet, irigységet szül”

Plasztik József címmel új dalt mutatott be a Tankcsapda. A számhoz most megérkezett a hivatalos, animációs videóklip is.

0726tcs

A tavasszal bemutatott Szüless meg újra után nemrég ismét friss dallal jelentkezett a Tankcsapda. A szerzemény címe Plasztik József. „Mit olvasol? Mit nézel? Kinek hiszel? Valósággá vált, hogy valótlanságot közölhet bárki konkrét tényként rólad”, mondják Lukácsék a számról. „Görgeted a hazugságot, a gyűlöletet, a rosszindulatot. Kommentelsz, de mire? Posztolsz, de miről? Véleményt alkotsz, de azt sem tudod, mi van mögötte. Csúsztatások, álhírek, a média meg irányít, használ és kihasznál, szaporodnak a gátlástalan tartalomgyártók. Te meg észre sem veszed, de ettől egyre keserűbb leszel. Hazudhat bárkiről bárki bármit, tényleg elhiszel bármit? Az újságírók (vannak kivételek), a véleményhuszárok (vannak kivételek), az arctalan senkik következmények nélküli ámokfutása és az emberek egymás közötti kíméletlen kommunikációja ihlette ezt a dalt. Ma már minden tett vagy vélemény gyűlöletet, irigységet szül, egyből rád fröcsögik a politikát. Ha véded magad és visszaütsz, magyarázkodsz. Hová vezet ez?! Az életünket senki nem irányíthatja, mi magunk alakítjuk azt. Gondolkozz te is! Gondolkozzon Min-den-ki!”

A szám animációs videója most megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
#11 Keptön Csé 2020-07-30 11:14
Idézet - Marci:
Idézet - Keptön Csé:
a tanksapka annyira legalja trágyakupac, hogy nemhogy cikket írni róla szánalmas, de még szóba hozni is...sőt még rá gondolni is....szóval most én is szánalmas voltam...

Ezt annyira szellemesnek gondolod, hogy minden TCs hír alá beírod majd Bástya?


Pontosan ezt tervezem igen...ctrl-c,ctrl-v-re fel, a szenny ellen!! :D
Idézet
 
 
#10 Marci 2020-07-28 12:52
Idézet - Keptön Csé:
a tanksapka annyira legalja trágyakupac, hogy nemhogy cikket írni róla szánalmas, de még szóba hozni is...sőt még rá gondolni is....szóval most én is szánalmas voltam...

Ezt annyira szellemesnek gondolod, hogy minden TCs hír alá beírod majd Bástya?
Idézet
 
 
#9 Keptön Csé 2020-07-28 11:54
a tanksapka annyira legalja trágyakupac, hogy nemhogy cikket írni róla szánalmas, de még szóba hozni is...sőt még rá gondolni is....szóval most én is szánalmas voltam...
Idézet
 
 
#8 Iván 2020-07-27 21:36
Nálam a Tcs az Agyarország után véget ért. Amit azóta műveltek, főleg Cserkó távozása után, számomra már visszataszító. Főleg ez utóbbi évek. Lukács egy nagyképű fasz lett, ennyi. Normális zenét kéne csinálni és nem durcáskodni, mint egy 16 éves tini. Ha meg már nem megy, akkor abba kell hagyni a csába. Max elhaknizgatni, oszt annyi. Nálam lehúzták magukat a wc-n végleg.
Idézet
 
 
#7 kobe 2020-07-27 16:01
Most megvédjem a Tankcsapdát? Én aki egy albumot sem ismer tőlük? Csak számokat amikor a hőskorban még minden róluk szólt. Viszonylag korán találkoztam a zenéjükkel. Szakmunkásgyako rlaton voltam 92 ben a darukarbantartó knál, és az egyik kolléga hozott vagy felvett egy kazira egy tankcsapda lemezt amit a mai napig nem tudom melyik lehetett, Másnap kérdezte, hopp; már a munkatárs nevére is emlékszem, Attila. Mondom nagyon rossz a felvétel nem értettem a semmit a zene meg olyan szokványos, Aurórát jobban szeretem mondtam. Igen a zene nem nagy szám de a szövegek kurva jók, mondta ő.
De ma mit várunk el tőlük az a kérdés? Megéltük, felnőttünk! Ők meg a Tankcsapda még mindig. Érdekes ez a csapda szó is! Ma akár úgy is lehetne értelmezni, hogy a saját csapdájukba estek. De ki nem? Én biztos, hogy igen! :( Nosztalgia lett a rockzenéből. De egy olyan országban vagyunk ahol még az Omega is, mindig zenél. Valahogy képtelenek vagyunk lemondani arról, hogy márpedig nélkülünk is megvannak az emberek. Ilyen a csapda is. Pont ezt fogják tenni ők is. Mert, hogy ez az életük és csak ezt tudják csinálni. Hát pedig még fiatalok, nem kellene ennyire bátortalannak lenni, ragaszkodónak a bevált sémákhoz. A nagy tankcsapda érzés felett eljárt az idő. Ja, hogy a nagyok is pont ezt csinálják, hogy felveszik újra a bőrdzsekit farmermellénnye l és felvarrókkal. A rockzene tetszik nem tetszik mindig a nagyok majmolása volt, a külföldieké. Hát akkor ezt kell nektek is csinálni mert még ők is a színpadon vannak még? Nincs megváltás az út végén. Hiába hittük, hogy ez a zene valami más, fel kell ébredni: nem volt az. Annyi mindennel ki lehet még tölteni a létezésünket miért kell úgy élnünk, hogy életünk végéig csak egy dologgal foglalkoztunk?
Idézet
 
 
#6 Santoro 2020-07-27 14:28
Én már akkor felhúztam a szemöldököm, amikor Lukács 40 évesen azt énekelte hogy leszarom a szobámat, nem csinálok rendet meg, hogy másnapos akarok lenni, én egy kicsit fiatalabb vagyok, de én már nem akartam az lenni, oké nyitni kellett a következő generáció felé, -ennyit a hiteleségről- de még a zene oké volt, aztan Cserko el, és a zene is szar lett. Sajnálom.
Idézet
 
 
#5 a.magyar 2020-07-27 10:38
Elérték hajdúpéter,és sublernorbi színtjét,akiktő l szintén kivannak jó páran,és akik kritizálni merik őket,azok irigy gecik,pusztulja nak.Az elképzelhetetle n számukra,hogy szimplán szarnak tartják őket,mindenfajt a irígység,és egyéb tényezők nélkül!
Idézet
 
 
#4 Codename333 2020-07-27 10:32
Én nem értem ezt az évek óta erőltetett megmondó hozzáállást. Kurva gáz. Mintha lacikának újszerű info lenne 30 év zenélés után h igenis vannak és esetleg voltak is régebben is akiknek nem tetszett a zenéje.Mert ez van ez egy ilyen dolog.Most meg egy duzzogó 16 éves csövespunk szellemiségével akar elküldeni mindenkit aki nem ért vele egyet mer az csak irigység lehet.Ilyenről California punk bandák szoktak énekelni olyan bandákban ahol még senki sincs 18....kellemetlen.
Idézet
 
 
#3 Kormorán 2020-07-27 09:57
Ennek a klippnek mi értelme van?
Idézet
 
 
#2 Querocha 2020-07-27 09:57
Qrva jó a dal!!
Idézet
 
 
#1 kornel 2020-07-27 08:24
Szép kis prédikáció.Kár,hogy végtelenül elcsépelt gondolatok ezek.Kb mint a közösségi oldalakon naponta százával posztolt nagy eszmefuttatások .Nagy zűrzavar lehet a fejekben a Tankcsapdánál.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.