Shock!

november 13.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Bemutatkozott a Ratt új felállása

Hétvégén színpadra lépett a Ratt új felállása. Stephen Pearcy és Juan Croucier nem régi nagy nevekkel, hanem a fiatalabb generáció tagjaival pótolta Warren DeMartinit, Carlos Cavazót és Jimmy DeGrassót.

0709ratt

Nem George Lynch vagy Jake E. Lee, és nem is más '80-as évekbeli túlélők kerültek a Ratt új felállásába a két régi tag, Stephen Pearcy énekes és Juan Croucier basszusgitáros mellé. A néhány hónap alatt három tagot is elvesztő csapat július 7-én, a kansasi Mulvane-ben mutatkozott be megújult felállásában: a két új gitáros Jordan Ziff (Razer) és Chris Sanders (Britny Fox, Knight Fury), a dobos pedig Pete Holmes, aki a Black 'N Blue mellett Croucier saját Ratt-hakniprojektjében játszott korábban.

„Ez a zenekar 1991 óta nem játszott eredeti felállásban, és Robbin Crosby halálával az a fejezet sajnos örökre véget ért", mondta még pár hónappal ezelőtt, a gitárosok távozása idején az énekes. „Ha valaki a régi bandát akarja látni, a YouTube-on és máshol rengeteg videót talál. Kibaszott jó volt az a csapat, de garantálom, hogy a Ratt új generációja, amelyet minden este színpadra állítunk majd, szintén nagyon energikus, arcbamászó és teljesen elötelezett lesz. Pont, ahogyan azt a rajongóink megérdemlik."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.