Shock!

július 17.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Bemutatkozott a Ratt új felállása

Hétvégén színpadra lépett a Ratt új felállása. Stephen Pearcy és Juan Croucier nem régi nagy nevekkel, hanem a fiatalabb generáció tagjaival pótolta Warren DeMartinit, Carlos Cavazót és Jimmy DeGrassót.

0709ratt

Nem George Lynch vagy Jake E. Lee, és nem is más '80-as évekbeli túlélők kerültek a Ratt új felállásába a két régi tag, Stephen Pearcy énekes és Juan Croucier basszusgitáros mellé. A néhány hónap alatt három tagot is elvesztő csapat július 7-én, a kansasi Mulvane-ben mutatkozott be megújult felállásában: a két új gitáros Jordan Ziff (Razer) és Chris Sanders (Britny Fox, Knight Fury), a dobos pedig Pete Holmes, aki a Black 'N Blue mellett Croucier saját Ratt-hakniprojektjében játszott korábban.

„Ez a zenekar 1991 óta nem játszott eredeti felállásban, és Robbin Crosby halálával az a fejezet sajnos örökre véget ért", mondta még pár hónappal ezelőtt, a gitárosok távozása idején az énekes. „Ha valaki a régi bandát akarja látni, a YouTube-on és máshol rengeteg videót talál. Kibaszott jó volt az a csapat, de garantálom, hogy a Ratt új generációja, amelyet minden este színpadra állítunk majd, szintén nagyon energikus, arcbamászó és teljesen elötelezett lesz. Pont, ahogyan azt a rajongóink megérdemlik."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.