Shock!

november 21.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Beindult az egykori Skid Row dobos pornókarrierje

Pornóvideóval jelentkezik Phil Varone, a Skid Row és a Saigon Kick korábbi dobosa, aki saját bevallása szerint több mint háromezer nővel volt együtt eddigi élete során. Varone tévés szerepléseinek köszönhetően ismert figura a tengerentúlon, és a néhai Peter Steele-hez hasonlóan ő is azon rockerek sorát gyarapítja, akik szerepeltek a Playgirl magazin címlapján.

„Baromi könnyű groupie-kat összeszedni, de még mindig komoly kihívásnak érzem a dolgot az összes lánnyal", mondja a Phil Varone's Secret Sex Stash című videó kapcsán a dobos. „Nagyon személyes, nyílt élményről van szó, amit sosem lehet megunni. A film kapcsán első ízben voltam együtt az ott szereplő öt csodálatos hölggyel, és minden percét élveztem a velük töltött együttléteknek. A szex életem legmeghatározóbb eleme, és mind a film, mind a weboldalam alaposan dokumentálja a folyamatos rendkívüli kalandjaimat. Meggyőződésem, hogy mindenkinek annyi partnerrel kellene lefeküdnie, ahánnyal csak lehet, és annyiféleképpen, ahogy csak lehet. A menyasszonyommal is nyitott kapcsolatban élünk."

Varone korábban több tévéműsorban és sorozatban is szerepelt az utóbbi években, így az Egyesült Államokban jól ismert figurának számít. A Miami Inkben, a Californicationben, a NUMB3RS-ben vagy Oprah Winfrey talk showjában egyaránt sokmillióan láthatták, de felbukkant a VH1 Sex Rehab With Dr. Drew műsorában is. Azonban utóbbi ellenére sem tartja magát szexfüggőnek. „Mindenre rá lehet húzni egy függőséget, de sosem tartottam magam szexmániásnak. A szex soha nem cseszte el az életem többi részét, és soha nem akadályozott abban, hogy magas szinten lássam el az egyéb feladataimat", mondja. Varone 2010 decemberében a Playgirl magazin címlapján és belívein is megmutatott mindent, amije csak van.

Az idén 44 éves dobos a kultikus hard rock/metal banda, a jobb sorsra érdemes Saigon Kick alapító tagjai közé tartozott, majd a feloszlás után 2000-ben belépett a Skid Row-ba. Phil ezt követően négy évig maradt Snake-ékkel, és játszott is a nagy kritikai és kereskedelmi buktának számító Thickskin albumon. Ezután egy rövid ideig Vince Neil szólózenekarában is dobolt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.