Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Befejeződött a The Mars Volta története

Feloszlott a The Mars Volta, miután Cedric Bixler-Zavala énekes megunta a tétlenséget, és bejelentette: lelécel bűntársa, Omar Rodríguez López gitáros mellől, aki hosszú hónapok óta nem nagyon akart a zenekar dolgaival foglalkozni.

Cedric a Twitteren jelentette be, hogy innentől fogva nem tagja a The Mars Voltának. Cedricnek valószínűleg elege lett abból, hogy Omar Rodríguez López gitáros folyamatosan a saját ügyeivel foglalkozott az utóbbi időben a csapat helyett – erre utal az is, hogy Omar új formációja, a saját szólócsapatából szárba szökkent Bosnian Rainbows éppen azelőtt nem sokkal mutatta be első dalát, hogy az énekes bejelentette döntését. Mivel az At The Drive-In feloszlása után, 2001-ben alapított The Mars Volta gyakorlatilag kettejük zenekara volt, a banda sztorija innentől fogva befejezettnek tekinthető, hiszen Omar nyomására tavaly szeptemberben amúgy is előre meg nem határozott időtartamú szünetre vonultak.

A csapat után hat stúdiólemez maradt az utókor számára, amelyek közül a legutóbbi tavaly év elején jelent meg Noctourniquet címmel. Ez az album eleve sokkal hosszabb idő alatt, nehezebben állt össze, mint akármelyik elődje, megjelenését pedig nem követte olyan intenzív turnézás, mint azt remélni lehetett.

Cedric hamarosan új zenével tér vissza a színtérre, amelynek zenei irányvonala állítólag mind az At The Drive-In, mind a The Mars Volta stílusától messze áll majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 JamesSmith 2013-01-25 22:15
Egy minőséget adó bandával lett kevesebb a világ. :(
Idézet
 
 
+2 #1 Chris92 2013-01-24 17:14
Nagyon szomorú hír ez, egyik kedvenc bandám. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.