Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bécsben is feltűntek a Guns N’ Roses titokzatos hirdetései

1204gnrA várakozások szerint jövő héten bejelentik a Guns N' Roses 2017-es európai koncertdátumait. Jó hír, hogy a titokzatos hirdetésekkel operáló zenekarnak már Bécsben is feltűnt egy reklámja...

Akárcsak a tavalyi észak-amerikai turné előtt, úgy Európában is logóval és dalcímekkel ellátott, de ezeken túlmenően minden konkrétumtól mentes plakátokkal, bannerekkel, újsághirdetésekkel jelentkezett a Guns N' Roses az elmúlt napokban. Noha a zenekar egyelőre semmiféle hivatalos turnémenetrendet nem tett közzé, a helyszínek, ahol a titokzatos hirdetések lejöttek, azért beszédesek lehetnek: ezek alapján Madridban, Münchenben és Párizsban szinte bizonyosan lesz buli jövő nyáron, de láttak hirdetéseket Nagy-Britanniában, Portugáliában, Lengyelországban és Belgiumban is. Számunkra sokkal fontosabb azonban, hogy a Guns N' Roses Hungary már egy bécsi reklámot is közzétett – vagyis az előzetes pletykáknak megfelelően alighanem tényleg meg lehet majd nézni a csapatot az osztrák fővárosban.

Ami a pontos dátumokat illeti, egyelőre két városhoz jelent meg időpont is a neten, de nem a csapat, hanem a helyszínek oldalain: az egyik a spanyolországi Bilbao május 30-án, a másik az olaszországi Imola június 10-én. Utóbbi két dátum egyetlen korábban, a neten megszellőztetett potenciális menetrendben sem szerepelt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.