Shock!

június 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bécsben is feltűntek a Guns N’ Roses titokzatos hirdetései

1204gnrA várakozások szerint jövő héten bejelentik a Guns N' Roses 2017-es európai koncertdátumait. Jó hír, hogy a titokzatos hirdetésekkel operáló zenekarnak már Bécsben is feltűnt egy reklámja...

Akárcsak a tavalyi észak-amerikai turné előtt, úgy Európában is logóval és dalcímekkel ellátott, de ezeken túlmenően minden konkrétumtól mentes plakátokkal, bannerekkel, újsághirdetésekkel jelentkezett a Guns N' Roses az elmúlt napokban. Noha a zenekar egyelőre semmiféle hivatalos turnémenetrendet nem tett közzé, a helyszínek, ahol a titokzatos hirdetések lejöttek, azért beszédesek lehetnek: ezek alapján Madridban, Münchenben és Párizsban szinte bizonyosan lesz buli jövő nyáron, de láttak hirdetéseket Nagy-Britanniában, Portugáliában, Lengyelországban és Belgiumban is. Számunkra sokkal fontosabb azonban, hogy a Guns N' Roses Hungary már egy bécsi reklámot is közzétett – vagyis az előzetes pletykáknak megfelelően alighanem tényleg meg lehet majd nézni a csapatot az osztrák fővárosban.

Ami a pontos dátumokat illeti, egyelőre két városhoz jelent meg időpont is a neten, de nem a csapat, hanem a helyszínek oldalain: az egyik a spanyolországi Bilbao május 30-án, a másik az olaszországi Imola június 10-én. Utóbbi két dátum egyetlen korábban, a neten megszellőztetett potenciális menetrendben sem szerepelt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.