Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Battle Beast, Battlecross és The Casualties a Rockmaratonon

1025bbTovábbi fellépőket jelentett be a Rockmaraton: az eddigi névsorhoz csatlakozott a finn Battle Beast, az amerikai Battlecross és a szintén tengerentúli The Casualties. Pár napja más nevek is megjelentek, de ezek esetében egyelőre nincs hivatalos megerősítés, vagyis nem tekinthetők bejelentettnek.

Idén elmaradt a Rockmaratonon az amerikai street punk-banda, a The Casualties fellépése, de jövőre pótolják a koncertet: a zenekar július 12-én lép fel a Rockmaratonon. Szintén a tengerentúlról érkezik majd a fesztre a thrashes fémzenében utazó Battlecross, és már biztos a finn Battle Beast jelenése is, akik július 16-án, a Sonata Arctica és az Epica társaságában játszanak a Szalki-szigeten. E három nevet a szervezők jelentették be, vagyis hivatalosnak tekinthetők – a Testament és a Sodom neve ugyanakkor nem. Az Amon Amarth pár napja kirakott a felületeire egy olyan flyert, amelyen ez a két banda is szerepelt a Battle Beast mellett, ez azonban azóta eltűnt, így nem tudni, tévedés történt-e, netán valami más áll a háttérben. További húsz külföldi zenekar azonban még várható a fesztre.

A jövőre tíznapos Rockmaratont 2016. július 8-17. között, a Dunaújváros melletti Szalki-szigeten rendezik meg. A maratoni nyaralást és mulatást egy hangulatos, árnyékos kemping, saját strand és közel százötven zenekar teszi majd felejthetetlenné. Lesz külön tíznapos, hétnapos, sőt, hétvégés és két hétvégés bérlet is elővételben. A szervezők egy hétvégével toldották meg a fesztivált, szóval ugyanúgy öt munkanapot fog érinteni, mint például idén. Ami a már ismert konkrét fellépőket illeti, a Behemoth július 11-ei, a Madball július 14-ei, az Epica és a Sonata Arctica július 16-ai, illetve az Equilibrium és a Varg egyelőre még nem ismert napon esedékes koncertje mellett fellép Dunaújvárosban az Amon Amarth is. A feszten emellett a hazai színtér krémje is ott lesz.

 

Hozzászólások 

 
#2 kaffer 2015-12-20 11:52
Idézet - pumpika666:
ez még mindig kevés, mint tömeggyilkosban a jóindulat...


Nyugi, még lesz bőven bejelentés. Aztán ha akkor is így látod, legfeljebb bedurcizol és nem mész el :)
Idézet
 
 
+1 #1 pumpika666 2015-12-19 22:49
ez még mindig kevés, mint tömeggyilkosban a jóindulat...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.