Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Barlow és Williams: megvan a projekt neve

Ashes Of Ares lett a neve annak a projektnek, amelyben a Nevermore tavaly kilépett dobosa, Van Williams egyesítette erőit az Iced Earth énekesi posztját szintén 2011-ben feladó Matthew Barlow énekessel és Freddie Vidales basszusgitárossal.

„Noha még csak a korai szakaszban járunk, már most rendkívül izgalmasnak tartjuk az elkészült zenéket”, mondta pár héttel ezelőtt az akkor még név nélküli formációról Barlow, ám ennél bővebbet akkor még nem árult el a formációról. Most végre kiderült, hogy az egyelőre trióként nyomuló banda neve Ashes Of Ares lett, az az akár jelentősnek is nevezhető kérdés azonban még mindig nem tisztázott, ki lesz például az állandó gitárosuk. A csapat az anyag elkészültével párhuzamosan kiadót is keres magának.

Barlow tavaly tavasszal lépett ki az Iced Earth soraiból, mivel a zenekar többet turnézott annál, mint amit családi kötelezettségei megengedtek neki. Van Williams szintén tavaly tavasszal maradt banda nélkül, amikor Jeff Loomisszal együtt megelégelték a Nevermore-ban zajló folyamatokat, és távoztak a seattle-i power metal csapatból. Freddie Vidales idén dobbantott Jon Schaffer mellől, de döntésének állítólagos privát okairól továbbra sem árul el semmit, azt azonban leszögezte: nem azért lépett ki a bandából, hogy ezt a szóban forgó projektet beindítsák.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.