Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Baltás gyilkosokról készített albumot John 5

0509johnCareful With That Axe címmel jelenik meg júliusban John Lowery, azaz John 5 új szólóalbuma. A gitáros azonban ezt megelőzően még fellép Budapesten is Rob Zombie csapatával.

„A lemez címe és az összes dalcím is a baltás gyilkosok témaköréhez meg ilyesmikhez kapcsolódik”, mondta a Loudwire-nak John az albumról. „Őrült anyag. Akinek tetszettek a régi albumaim, annak ez is nagyon be fog jönni, mert baromi intenzív. Ezeket a lemezeket nagyon jó móka elkészíteni: csak a gitár szeretete miatt csinálom őket, meg hogy inspiráljak velük másokat is… Életem legokosabb döntései közé tartozott, hogy elkezdtem mozogni ezen a mezsgyén. Amikor otthagytam a Marilyn Mansont, azt mondtam: oké, akkor most végre elkészíthetem az első instrumentális albumomat. És nagyon jól is ment, szóval most már a hatodiknál tartok. Itt nem a pénz a lényeg, és ezt szerintem a közönség is érzi. Simán belefér, hogy először feldolgozok egy Chet Atkins nótát, utána meg valami hibbant death metal következik, szóval nagyon széles spektrumon mozog a zene: nincsenek formátumok, nincsenek szabályok.”

Az albumon vendégek is szerepelnek majd, de egyelőre még nem tudni, kik, a felvezető single pedig a Here Is My Rifle címet viseli. Mielőtt azonban még megjelenne a végeredmény, John is ott lesz Rob Zombie zenekarával június 16-án Budapesten, az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon a Limp Bizkit, a Megadeth és a Powerman 5000 társaságában. További információk a fesztivál weboldalán és facebookos felületén.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.