Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Backyard Babies: nyár végén jön az új album, közzétették az első számot

Four By Four címmel jelenik meg augusztus 28-án a svéd Backyard Babies visszatérő nagylemeze, amely hét évvel követi a sorban legutolsó, 2008-as Backyard Babiest. Az első single máris meghallgatható.

0528byb

A részben a Sony tulajdonában álló, így lemezeit a kiadó terjesztési hálózatán terítő Gain Music Entertainment igazolta le Svédország egyik legtökösebb rock’n’roll-bandáját, a Backyard Babiest, akik hosszabb szünet után jelentették be tavaly visszatérésüket. „Roppant büszkék vagyunk rá, hogy a Gain és a svéd Sony istállójában folytathatjuk a karrierünket”, mondta korábban a szerződésről Nicke Borg énekes/gitáros. „Benne van ebben a közös történetünk is az RCA révén, de mindennél fontosabb az a közös szerelem az igazi rockzene iránt, amelynek révén az együttműködésünk valódi sikertörténet lesz. Fussunk neki a következő legalább huszonöt évnek!”

Ennek jegyében augusztus utolsó napjaiban, Four By Four címmel jön ki a csapat következő nagylemeze, amelyről máris közzétették az első kislemezdalt Th1rt3en Or Nothing címmel, amely ide kattintva máris meghallgatható.

A Backyard Babies a nyári európai fesztiválokon már fel is lép, többek között a NovaRockon is ott lesznek június első felében.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 nexxtbence 2015-05-28 14:32
Ez de állaaaaat!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.