Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach: egy újságíró miatt idén már biztos nem lesz Skid Row reunion

Természetesen nem váratott sokat magára Sebastian Bach harcias válasza a mostani Skid Row frontember, Johnny Solinger tegnap nálunk is megjelent nyilatkozatára. Bach szerint az interjút készítő Legendary Rock Interviews weboldal munkatársa, Jonathan Parks ugyanúgy meghamisította Solinger szavait, ahogyan annak idején egy másik cikkben – szerinte – az övéit is.

Sebastian Bach szerint Jonathan Parks igen kreatívan kezelhette Johnny Solinger szavait, mint ahogyan – állítólag – egy korábban általa adott interjú sem az elhangzottakhoz hűen jelent meg az oldalon. „Kicsit túllőtt a célon, hogy aláaknázza az amúgy is törékeny kapcsolatunkat a többiekkel. Garantálom, hogy soha nem mondtam olyanokat, amik például az én interjúmban is megjelentek. Itt az ideje, hogy Mr. Parks nyilvánosságra hozza azt a hangfelvételt, és így majd ti magatok is megállapíthatjátok, micsoda szemenszedett hazugságokat hozott le!"

Bach megismételte: minden, a Skid Row újjáalakulására vonatkozó, utóbbi időben tett megnyilvánulása igaz volt. „Nem beszélek szarságokat. Két Sonisphere showra kaptunk ajánlatot Európában, még plakátterveket is nyomtattak, rajta a zenekar nevével. Snake volt az első a csapatból, aki azt mondta, benne lenne a dologban (a Legendary Rock Interviews cikke azt sejtette, Dave Sabo gitáros volt az az egy tag, aki nemet mondott – a szerk.). Rob Affuso szintén megcsinálta volna. Hívtam Rachel Bolant is, de tőle nem kaptam visszajelzést", állítja.

Bach szerint a Skid Row klasszikus tagságának ideje lenne félretennie a személyes csatákat a rajongók kedvéért. „A KISS negyven éve hagyja, hogy a rajongói legyenek a főnökök, és a rajongók imádják őket ezért. Az én régi bandám ennek a tökéletes ellentéte. A rajongók kedvéért én hajlandó lennék félretenni az egómat, és csinálni valami különlegeset azoknak, akik eljuttattak minket idáig. Nem arról van szó, hogy személyesen én akarom a dolgot – az élet nem is mindig arról szól, hogy én mit akarok. Vagyis a régi zenésztársaimnak csak annyit tudok mondani, hogy ha meg akartok próbálni kimászni az internetes szarságok alól, és a rajongók kedvéért össze akarnátok jönni velem, hívjatok fel."

Sebastian persze végül beüzent Jonathan Parksnak is. „Egy utolsó gigantikus fuck you jár számodra, amiért ilyen nyálkás gennyládaként viselkedtél. A rajongók köszönettel tartoznak neked, amiért az idei évre biztosan totálisan elbasztad az újjáalakulás esélyeit. Nagyszerű teljesítmény volt, te barom!"

Maga Parks a Classic Rocknak azt mondta: a Bach által most kifogásolt saját interjú hat hónapja kint van a weboldalon, és az énekes akkor egy rossz szót sem mondott róla, sőt, a Facebookon és a Twitteren ő maga is közzétette a linket.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Dani 2012-07-12 16:30
Bach nyilván dühös, hogy lemaradt a nagy dohányról.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.