Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Babicsek Bernátra emlékezik első új dalával a Paddy And The Rats

Április 29-én jelenik meg a Napalmnál a Paddy And The Rats új lemeze. A zenekar január elején elhunyt harmonikásuk, Babicsek Bernát emléke előtt tiszteleg a From Wasteland To Wonderlanddel és annak első előzetes számával.

0302bb

Jövő hónap végén hatodik nagylemezét jelenteti meg a Paddy And The Rats. A világ egyik vezető rock/metál-kiadójánál, az osztrák Napalmnál dolgozó csapat a legutóbbi Riot City Outlaws nyomdokain halad tovább a From Wasteland To Wonderlanddel. Az első előzetes dallal, az After The Rainnel a januárban egy tragikus lakástűz következtében elhunyt harmonikásuk, Babicsek Bernát, azaz Bernie Bellamy emléke előtt tisztelegnek. „Rendkívül fontossá vált számunkra ez a lemez, mert ez volt az utolsó, amit Bernie életében rögzített – mondják. – Neki ajánljuk az első single-t, amellyel egyben ki is szeretnénk fejezni minden érzésünket, ezért esett a választásunk az After The Rainre. Szomorú dal, mégis teljesen pozitív kisugárzása van: az egészet belengi a szomorúság és a keserűség, de közben érezni benne valami erőteljeset is, amikor bejön a duda és a harmonika. Az van benne, hogy erősnek kell lenned, tovább kell lépned. A refrén utolsó sora szerint pedig az eső után a napsütés sem lesz többé olyan, mint előtte, és ez a dal lényegi gondolata. A Bernie hiánya miatt érzett fájdalom idővel enyhülni fog, de nélküle soha semmi nem lehet már ugyanolyan."

paddyandtherats_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Wasteland
02. Ship Will Sail
03. Party Like A Pirate
04. After The Rain
05. Northern Lights
06. Matadora
07. Standing In The Storm
08. Everybody Get Up
09. Hometown Kid
10. Heartbreaker
11. Rumble Outta Here
12. The Last Hunt
13. Wonderland

A csapat március 6-án Budapesten, az Akváriumban nagyszabású koncerttel emlékezik meg Babicsek Bernátról. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.