Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Azt hiszem, ezzel a friss anyaggal ismét felülmúltuk önmagunkat”

Még idén megjelenik a Papa Roach új nagylemeze, amelyet James Michael producerrel (Mötley Crüe, Halestorm, Sixx: A.M., Scorpions) rögzít a nu metalosból az évek során stadionrockerré vált négyesfogat. Jacoby Shaddix szerint az album természetesen jobb az eddigieknél.

„A címet még nem tudjuk", mondta a lemezről az American Forces Networknek Jacoby Shaddix énekes. „Valamikor szeptemberben jön majd ki, de még nem tudom pontosan, mikor. Most éppen az első single-t próbáljuk kiválasztani, éppen a napokban küldünk majd a kiadónak néhányat a nóták közül, hogy meglátjuk, ők mit szólnak hozzájuk... A következő két hétben minden eldől. A felvételek Sacramentóban zajlottak James Michael produceri felügyelete mellett. Vettünk otthon egy stúdiót, és most először melóztunk Sacramentóban az első nagykiadós lemezünk, az Infest óta... És tök jó volt, bezárult a kör. Azt hiszem, ezzel a friss anyaggal ismét felülmúltuk önmagunkat, szóval a rajongók is utaznak majd velünk mindenhová, ahová csak a zenével repítjük őket."

A Papa Roach legutóbbi teljes anyaga, a Metamorphosis 2009-ben jelent meg, azóta a banda csak egy speciális, öt új dalt és koncertfelvételeket tartalmazó albummal jelentkezett 2010-ben Time For Annihilation címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.