Shock!

február 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Azok a csapatok voltak a fő hatásaim ezen a lemezen, amelyekben játszottunk és jelenleg is játszunk”

Február 22-én jelenik meg a Frontiersnél a Spirits Of Fire első lemeze, amelyről meghallgatható a harmadik előzetes szám is. A csapat tagjai Tim Owens, Chris Caffery, Steve DiGiorgio és Mark Zonder.

1116sof

A klasszikus Judas Priest és a Savatage metszéspontjában helyezkedik el zeneileg a Spirits Of Fire, akik jövő pénteken hozzák ki első lemezüket a Frontiers gondozásában. A zenekarban Tim „Ripper" Owens énekes (Judas Priest, Iced Earth, Charred Walls Of The Damned), Chris Caffery gitáros (Savatage, Trans-Siberian Orchestra), Steve DiGiorgio basszer (Testament, Death, Sadus) és Mark Zonder dobos (Fates Warning, Warlord) egyesítette erőit, producerként és dalszerzőként pedig a Bruce Dickinson és Rob Halford mellől is ismert Roy „Z" Ramirez is besegített nekik. „Azok a csapatok voltak a fő hatásaim ezen a lemezen, amelyekben játszottunk és jelenleg is játszunk", mondja Caffery. „Olyan dalokat akartam írni, amik bejönnének a Priest-, Savatage-, Testament- és Fates Warning-rajongóknak, de azzal együtt, hogy meglegyen a saját egyéniségük is. A Judas Priesten nőttem fel, és több mint harminc éve dolgozom Jon Olivával, illetve Paul O'Neill-lel a Savatage-ban és a Trans-Siberian Orchestrában, szóval számomra teljesen természetesek ezek a hatások. Az összes említett bandának rajongója vagyok."

spiritsoffire_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Light Speed Marching
02. Temple Of The Soul
03. All Comes Together
04. Spirits Of Fire
05. It's Everywhere
06. A Game
07. Dispensable
08. Meet Your End
09. Never To Return
10. The Path
11. Alone In The Darkness

A Light Speed Marching és a Stand And Fight már ismert, most az It’s Everywhere is meghallgatható. Egyelőre nem tudni, hogy a Spirits Of Fire turnézni is tervez-e, vagy csak egy újabb Frontiers-stúdióprojektről beszélünk.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tulus 2019-02-17 10:29
Jók ezek a dalok, végre Rippernek van egy tényleg fasza zenekara :)
Idézet
 
 
#2 kiss gabor 2019-02-16 14:57
Eloszor ugy voltam vele, hogy na, egy ujabb Ripper-es zenekekar, egy ujabb Frontiers Allstars Group, fapados logo, fapados borito, kepzelem a milyen lehet a vegeredmeny...De aztan meghallgattam tobbszor is es azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik a dolog, ha anno nem kerult volna ki a Priestbol,es ez lenne az idei eresztesuk, szavam se lenne.
Idézet
 
 
#1 horse 2019-02-16 11:44
Jól látom, hogy Steve DiGiorgionak rovásos felsője van?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.