Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az első két album megközelítéséhez tér vissza a Bullet For My Valentine

Immáron biztosnak tekinthető, hogy a brit Bullet For My Valentine megrettent idei lemeze, a harmatgyenge Temper Temper vártnál langyosabb fogadtatásától: Matt Tuck énekes/gitáros után most Michael Thomas dobos is azt emlegeti, hogy a csapat visszakanyarodik az első két lemez irányvonalához.

„A készülő új dalokkal mindenképpen az első két album irányába léptünk”, mondta Moose a Billboardnak. „Mindig próbálunk változtatni a lemezeken és a hangzásokon egymáshoz képest. Úgy gondolom, muszáj változnod, különben számodra és a rajongók számára is unalmassá válsz. Ha végigtekintünk a rocktörténelem legnagyobb csapatain, mind-mind változtak a lemezeiken, különösen a Metallica. Az albumok sosem voltak ugyanolyanok, mégis ők minden idők legnagyobb metal bandája. Szóval mi is fent akarjuk tartani ezt a változást, hogy minden egyes alkalommal újabb szintre érjünk általa.”

A zenekar decemberben brit arénaturnéra indul, majd a tervek szerint Terry Date szuperproducerrel látnak munkához.

 

Hozzászólások 

 
#4 -Krisz001- 2013-12-26 18:03
Végre! Ezek szerint ők is rájöttek, hogy a Temper Temper egy kalap kaki lett. :D
Én a SAF-on éreztem a legerősebbnek Matt-éket. A Poison nekem egy "próbaalbum", a Scream Aim Fire lett a legjobb szerintem. A Fevert is szeretem, de ez a Temper... minden albumnak adok 1-2 végighallgatást , de itt az egy se ment, nemhogy kettő. Az új single, a Raising Hell nagyon tetszett, remélem most már összekapják magukat és kidobnak egy brutálisan jó korongot, mert van mit bepótolniuk a TT után.
Idézet
 
 
+3 #3 revdav11 2013-10-29 11:49
Na végre egy jó hír!
A Fever szerintem sem volt annyira borzasztó, de a Temper Temper-t valóban ki kéne törölni mindenki emlékezetéből :D
Nagyon kiváncsi leszek, mert ahogy hallgatom az élő felvételeket matt már énekelni se nagyon tud, nemhogy végig"screamelni" egy egész koncertet.
Idézet
 
 
+2 #2 Simon Zoltán 2013-10-29 11:09
Szerintem a Fevernek a 80%-a egész hallgatható, az új lemez viszont valóban elég harmatos. (A legjobb dalok szerintem a bónuszként megjelentettek lettek, azokat kellett volna felpakolni a lemezre. És nem a Whole Lotta Rosie meg Scream Aim Fire élő felvételekre gondolok :D)
Idézet
 
 
+1 #1 zombee 2013-10-29 11:06
Érthető, mivel pont az a két lemez volt jó, különösen a Scream Aim Fire. Utána a Fever csalódás is volt, az idei már említésre se méltó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.