Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az eddigi formában vége a Dorothynak, Dodo I’m Dorothyként viszi tovább az örökséget

Bejelentette feloszlását a Dorothy zenekar. A csapat ugyanakkor bizonyos formában mégis megy tovább.

0702dorothy

I’m Dorothy néven viszi tovább a Dorothy zenekar örökségét Gere Dorottya basszusgitáros/énekes, azaz Dodo. „Ahogy sok mindenki életét, úgy a Dorothy zenekar életét is felforgatta a 2020-as év. Ezért 2021-től úgy határoztunk, hogy békében, barátságban elválnak útjaink. De a Dorothy megy tovább, én vagyok Dorothy, vagyis I’m Dorothy. Innentől kezdve így találkozunk, mert új időszámítás kezdődik. Tartsatok velem, és hamarosan megmutatom, hogy kikkel és hogyan folytatom tovább.”

Az I’m Dorothy első felvétele egy Beatrice-feldolgozás, az Ez csak rock and roll, amely Nagy Feró 75. születésnapja alkalmából készült, és máris meghallgatható. A Dorothy utolsó felállásának másik két tagja, Kovács Klaudia dobos és Balog Anita gitáros tervei egyelőre nem ismertek.

 

Hozzászólások 

 
#5 Kerei Gusztáv 2021-01-15 14:00
Idézet - The Bandit:
de rossz ez a Rice cover...teljesen véletlenül hallottam a Road Beatrice átiratát is....ugyanaz a koncepció, pincébe lehangolt gitárok, itt még pluszban gagyi hörgés....borzalmas


Ez már csak azért sem véletlen, mivel a Roados arc írja a zenét a Dorothy-nak, és nyilván ők is játsszák fel a nagyját.
Idézet
 
 
#4 latexbaba 2021-01-15 13:17
Nem szeretem az egy az egyben covereket, de ebben a dalban mi maradt ugyanaz a szövegen kívül? Ha úgy lett volna felvezetve, hogy ez egy teljesen más szám, akkor nem szólok semmit.
Idézet
 
 
#3 The Bandit 2021-01-15 12:12
de rossz ez a Rice cover...teljesen véletlenül hallottam a Road Beatrice átiratát is....ugyanaz a koncepció, pincébe lehangolt gitárok, itt még pluszban gagyi hörgés....borzalmas
Idézet
 
 
#2 Venomádi 2021-01-15 11:31
Hol értékelték túl? Én már azt is elfelejtettem, hogy léteznek. Annak idején a bemutatkozó lemezüket itt 5 ponttal honorálták, és meg is jegyeztem, hogy teljesen reális. Legjobb esetben is átlagos. Az se valami jó, hogy engem mindig valamiért az egykori Bestiákra emlékeztetnek, még a hajak is stimmelnek. De azon kívül ártalmatlanok és szerethetőek is, szóval nincs miért bántani őket.
Idézet
 
 
#1 Abigél 2021-01-15 10:41
Na tessék. Ismét egy példa a magyar, túlértékelt bandának. Tipikus példája, hogy évekig valahogy még el voltak, vannak, de utána vége és kész. Kipukkannak, mint egy lufi :) Én nem sajnálom. lapozik egyet, Ezek megélhetési "muzsikusok". Az is vicces, hogy hasonló néven megy tovább valami "örökségük". Ilyen a Mobil-mánia is :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.