Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az As I Lay Dying dobosával érkezik Európába a Killswitch Engage

0727mancinoKihagyni kényszerül a Killswitch Engage aktuális ázsiai és európai koncertjeit Justin Foley dobos, aki egy biciklis balesetben sikeresen eltörte a kulcscsontját. Adam Dutkiewiczéknek az a szerencséje, hogy Tim Lambesis büntetőügye miatt az As I Lay Dying éppen tétlenségre kárhoztatva tölti ezeket a hónapokat, így Jordan Mancino ki tudja segíteni őket.

Rohamtempóban kellett beugró dobost kerítenie a Killswitch Engage-nek, miután a csapatban 2004 óta játszó Justin Foley egy biciklis esés következtében kulcscsonttörést szenvedett. Justin a mostani állás szerint októberben már visszatérhet a bandába, ami azért is fontos lenne nekik, mivel akkortól a banda társult headlinerként turnézik az Egyesült Államokban a Lamb Of Goddal, speciális vendégként a Testamenttel és nyitószámként a Huntresszel.

A Justin helyére beugró Jordan Mancino (a képen) a metalcore színtér egyik közismert überdobosa, így a helyettesítéssel biztosan nem lesz gond, ráadásul korábban Foley is segítette már az As I Lay Dyingot, amikor Jordan pár éve elveszítette az édesapját, és emiatt nem tudta vállalni az aktuális koncerteket.

A Jesse Leach énekes visszatérését ünneplő, idei Disarm The Descent lemezt turnéztató csapatot Magyarországhoz legközelebb Prágában lehet megnézni augusztus 14-én, ahol a System Of A Down és a NOFX előtt játszanak.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Vanishpower 2013-07-27 11:13
Úhaaa!!! Erre azért kíváncsi lennék. Egyik kedvenc csapatom ezzel az állat dobossal, (Justin is jól nyomja, de ez egy gép) :D
Idézet
 
 
+1 #1 kéjsóvár bohóc 2013-07-27 09:32
Irgalmatlanul egy jó dobos ez a csóka!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.