Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lambesis: „Aki meg akarja érteni a helyzetet, kivárja a per végét”

0518timMegszólalt az As I Lay Dying frontembere, Tim Lambesis, akit azzal vádolnak, hogy bérgyilkossal akarta megöletni feleségét. Az énekes nemrég letette az óvadékot, így házi őrizetben várja ügye folytatását – ám jogi okokból nem oszthat meg részleteket a történtekről.

„Rengetegen kérték, hogy magyarázzam meg az ügyemet, vagy hogy hozzam nyilvánosságra az álláspontomat, de egyszerűen nem tehetem ezt meg”, írta blogjában Tim. „Egy napon majd elmesélhetem részletesen is mindazt, ami történt, hogy rögzítsük a tényeket és bemutassuk ennek az igen bonyolult sztorinak az összes oldalát. Közben sokan közületek feltételezésekbe bocsátkoznak, és azokból a szenzációhajhász, kiragadott elemekből indultok ki, amikkel a média el tudja adni ezt az egészet. Ezt sajnos nem tudom megakadályozni, és tudom, hogy nincs is rá módom. Akik tényleg meg akarják érteni a helyzetet, azok kivárják a formalitásokat, és a per befejeződését. Különös, de épp ezek az emberek azok, akik a legkevésbé ítélkeznek majd, akkor is, ha bűnösnek találnak. A tárgyalóteremből érkező híradások csak bizonyos tényeket ismertetnek majd, és maga az ügy is csak pár tényt ölel fel, amelyek nem mutatják meg az egész eseményt teljes valójában.”

Lambesis jelenleg házi őrizetben várja a tárgyalásokat, és saját bevallása szerint „tanul”. „A családtagjaimnak munkája van, és lehetősége arra, hogy házon kívül töltsék a délutánokat vagy az estéket. Nekem pedig egyedülálló módom arra, hogy úgy figyeljem és tanulmányozzam a dolgokat, ahogy az életben ezután talán soha többé nem lesz rá módom. Ugyan nem mondhatom, hogy mindig élvezem ezt, de így is sokkal értékesebb a dolog, mint azt eredetileg gondoltam volna.”

Az ügy ősszel folytatódik. Ha Lambesist bűnösnek találják, akár tíz évet is rács mögött tölthet.

 

Hozzászólások 

 
#2 kéjsóvár bohóc 2013-07-09 12:19
Lehet, hogy akkor sem leszünk sokkal okosabbak!
Idézet
 
 
+1 #1 zombee 2013-07-08 11:36
"...és maga az ügy is csak pár tényt ölel fel, amelyek nem mutatják meg az egész eseményt teljes valójában..."

Ez így zavaros. Nem pont az események feltárása az eljárás és nyomozás lényege? Ha Lambesis volt, egyszerű, ha nem, részéről akkor is. Az asszony is vele lakik amúgy most is? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.