Shock!

július 20.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Az apokaliptikus poszt-punk még sosem szólt ennyire nyomorúságosan sivár és vad módon”

Motherblood címmel jelenik meg jövő pénteken a Grave Pleasures második albuma a Century Mediánál. A zenekar most bemutatta a harmadik számot is a lemezről.

0623gravepleasures

Szeptember 29-én jelenik meg a Grave Pleasures új nagylemeze, a Motherblood, amelynek a Century Media lesz a kiadója. A zenekar a brit Orgone stúdióban rögzítette a lemezt, amelynek zenei anyagát elsősorban ismét Mat McNerney énekes (Code, Hexvessel) jegyzi, Juho Vanhanen gitáros (Oranssi Pazuzu) egyre nagyobb közrehatása mellett. „Mint ahogy a régi időkben is létezett az anyag véráldozata, úgy helyezzük mi is a lábatok elé legszentebb húsunkat", mondja Kvohst az anyagról. „A death rock bátor újradefiniálása ez a lemez, és egyben afféle totemként felállított kihívás is a trónkövetelőink irányába. Ez lesz a mi legnagyobb és legmocskosabb végrendeletünk. Ha még sosem táncoltál a csontvázakkal, hát ez az album lesz a kapudrogod a sír összes nihilista gyönyöre felé. Az apokaliptikus poszt-punk még sosem szólt ennyire nyomorúságosan sivár és vad módon, de soha nem is vigyorgott ennyire mániákusan."

gravepleasures_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Infatuation Overkill
02. Doomsday Rainbows
03. Be My Hiroshima
04. Joy Through Death
05. Mind Intruder
06. Laughing Abyss
07. Falling For An Atom Bomb
08. Atomic Christ
09. Deadenders
10. Haunted Afterlife

A csapat felállása megújult a 2015-ös Dreamcrash lemezhez képest, a legszembetűnőbb változást mindenképpen Linnéa Olsson gitáros eltűnése. A mostani tagságot Mat és Juho mellett Aleksi Kiiskilä gitáros, Valtteri Arino basszer és Rainer Tuomikanto dobos alkotja. Az Infatuation Overkill és a Be My Hiroshima után most a Joy Through Death című dal is meghallgatható a Motherbloodról.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 suizidium 2017-09-29 05:41
tényleg ihletett veszélyesen jo lemez.
Idézet
 
 
+3 #2 norbert hellacopter 2017-09-22 17:24
Lehet amúgy ezen a promószövegen élcelődni, de melléje egy hibátlan lemezt raktak le, döbbenetesen jó lett, gyakorlatilag az összes dal igazi rózsafonnyasztó halálrock sláger rajta, nagyon sokat táncoltam rá munkában múlt héten. Nálam évvégi top5
Idézet
 
 
+1 #1 Thasaidon 2017-09-22 11:17
Én reméltem, hogy azóta született új, még az előbbinél is húzósabb promószöveg, de sajnos nem, így már nincs meg a meglepetés varázsa. :'(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.