Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az AFM-nél jön a Téglás Zoli-féle Ocean Hills első albuma: „Ezek igazi rockhimnuszok”

Az AFM-hez szerződött az Ocean Hills. A korábbi Zoli Band egy rövid előzetest is közzétett a majdani első albumhoz.

0401oceanhills

Tavaly, Santa Monica címmel jelent meg a Zoli Band új nagylemeze, de a zenekar körül az utóbbi hónapokban elég komoly csend honolt, annak ellenére is, hogy Téglás Zoli énekes közben bejelentette kilépését az Ignite-ból. A zenekar nemrég bejelentette, hogy Ocean Hills néven folytatják tovább, most pedig az is kiderült, hogy első nagylemezük az AFM-nél jelenik meg.

A csapat felállásában továbbra is ott találjuk Lukács Peta gitárost és Szebényi Dániel basszer/billentyűst, a másodgitáros Reinder Oldenburger, a dobos kilétét azonban – annak ellenére, hogy szerepel a zenekari fotókon egy ötödik tag is – egyelőre valami furcsa okból kifolyólag homály fedi. „Ezek a dalok egyenesen a szívünkből jöttek”, mondja a zenéről Zoli. „A dalok nagyszerűek, a hangszeres teljesítmények óriásiak, a gitárszólók hihetetlenek, az ének pedig dallamos és erőteljes. Ezek igazi rockhimnuszok!”

Egy rövid előzetes máris elérhető.

 

Hozzászólások 

 
#3 riksarider 2020-04-11 12:32
Bólogató kutya: korábban egy interjúban (még a Santa Monica lemez megjelenése előtt) Zoli említett olyasmit, hogy vannak még további dalok készleten...szerintem ez az új album vegyesen fog tartalmazni újrakevert korábbi dalokat (itt az előzetesben a Separate Peace-nek hallhatóan nagyobb tere van az albumváltozatho z képest), és újakat.
Idézet
 
 
#2 Bólogató kutya 2020-04-08 11:43
Az előzetesben szóló dal rajta volt a tavalyi Santa Monica albumon, ezek szerint azt adják ki szélesebb terjesztéssel, nagyobb marketinggel, ZOLI BAND helyett OCEAN HILLS néven? Ez egyébként jó ötlet, az az album sokkal nagyobb ismertségért kiált, szóval hajrá Zoli! :)
Idézet
 
 
#1 bogar 2020-04-08 05:46
Ezek alapján a basszusgitárosr ól még ennyit sem tudni. ;-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.