Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozik az Ignite soraiból Téglás Zoli

Bejelentette kilépését az Ignite-ból Téglás Zoli. Az énekes innentől egyéb projektjeire kíván koncentrálni.

0525ignite

Nyilatkozatban jelentette be távozását az Ignite soraiból Téglás Zoli énekes. „Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite-rajongóknak az elmúlt huszonöt évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készít egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretet és kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben.”

A zenekar legutóbbi nagylemeze – ezek szerint az utolsó az eredeti frontemberrel – 2016-ban jelent meg A War Against You címmel. További hírek Zoliról és az Ignite-ról remélhetőleg hamarosan…

 

Hozzászólások 

 
#7 Gabor Sütö 2019-11-26 15:52
Sajnálom a dolgot, az Ignite Zolival volt az igazi. Örülök, hogy augusztusban láthattam még őket együtt. Baromi jó zenéket csináltak együtt. Lehetne valamikor egy A Place Called Home klasszikushock.
Idézet
 
 
#6 cápaidomár 2019-11-26 15:05
Magyarország tényleg csak azoknak való, akik szeretik ezzel a kelet-európaisággal együtt. Mindenki másnak jobb, ha odébbáll. Én meg tudom őket érteni, noha én sose akartam lelépni innen. Itt kell legyőznöm a démonjaimat - szoktam mondani.

Zoli hazaköltözése már téma egy ideje, szóval biztos átgondolta rendesen.
Idézet
 
 
#5 Goodbye 2019-11-26 13:49
Szomorú hír. Jó lett volna hallani egyszer koncerten, ha már a fezenen elmaradt. Azt kicsit nehéz megérteni, hogy miért költözik valaki végleg Magyarországra. Anyagi gondjai biztos nincsenek, de a társadalom olyan mentális állapotban van, hogy az egészséges emberek inkább menekülni szokták a beteg közegből
Idézet
 
 
#4 Venter 2019-11-25 18:03
SAD!
Idézet
 
 
#3 cápaidomár 2019-11-25 17:05
Jézus szeret téged, Zoltán :-)
Idézet
 
 
#2 Jézus 2019-11-25 15:38
Nagyon meglepő döntés, de valahol mégis érthető. Zoli már inkább magyarországi bázissal rendelkezik, és az, hogy kéthetente Kaliforniába repüljön Ignite-ozni, még, ha ez is az egyik szenvedélye, egy valóra vált gyerekkori álma, biztosan sokat elvesz belőle úgy idő, mint energia tekintetében. Néhány éve már tisztán látszik, hogy más irányba vitte az életét, szívesebben foglalkozik a magyarországi helyzettel, a hazai környezetet, természetet, állatokat védi, újra nagyobb energiát fektet a Zoli bandba, ahol már magyar zenészekkel dolgozik, gyakorlatilag teljesen Magyarországra tette a székhelyét.

Joga van hozzá természetesen, kíváncsian várjuk, hogy mit is kezd a fennmaradó szabadidejével, energiájával, hiszen eddig is tele volt kedvvel és energiával ezen életstílus mellett is. Többet tett a társadalom, a környezet érdekében, mint más zenészek, akik tizedennyit sem töltenek utazással.

Nehéz elképzelni nélküle az Ignite-ot, gyakorlatilag ő volt az egész arca, kíváncsi vagyok, hogy ezt hogyan tudják kezelni az Ignite-os fiúk. Biztosan átbeszélték ezt, és nem összeveszésről van szó, és Zoltán őszintén szeretné azt, hogy tovább menjen a zenekar, mint az ő gyereke, aki felnőtt, és nélküle hozza már meg az élete fontos döntéseit. Biztos vagyok benne, hogy még látjuk Zolit fellépni vendégként az Ignite-tal, legalább Magyarországon, de várhatóan nemcsak.

Másrészt hihetetlenül pozitív dolog, hogy még több időt tud Magyarországon tölteni Zoli, és még több pozitív befolyással tud hatni az emberekre. Ilyen típusú hazafiakból kellene nagyon sok, és akkor rengeteg társadalmi probléma eltűnne. Manapság, aki állatokat ment, fát ültet, akciókat hajt végre a természet védelmének érdekében, legyen az politikai, vagy civil szervezet keretein belül, azt balos libsinek szokták nevezni, és mindezt természetesen pejoratív utóízzel kell érteni. Ebbe a környezetbe érkezik egy hazafinak titulált antikommunista magyar világsztár, 1956-os tetkóval a vállán, aki a jobbosok szemében konkrétan nemzeti hős. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogja tudni ezt úgy Zoli, mint a kétpólusú, kizárólag végletekben gondolkodó magyar társadalom kezelni, mert van egy olyan érzésem, hogy nemcsak Veresegyházában gondolkodni élete végéig Zoli.

Hajrá Zoli! Hajrá Ignite!
Várjuk a következő projekte(ke)t!
Idézet
 
 
#1 cápaidomár 2019-11-25 12:20
Hát ez meglepett. Eléggé meghatározza az Ignite-ot. Gondban lesznek a többiek, főleg hazai viszonylatban, ahol egyesek szemében ez a Zoltán már szinte hős. Amikor valahol megszólalt a Csitári hegyek, rögtön népünnepély lett. Tuti lesz felháborodás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.