Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Axl Rose minden idők egyik leghatalmasabb seggfeje”

Steven Adler nem nagyon akar úgy csinálni, mint aki a jelenéből él, de mivel a Guns N’ Roses eredeti dobosától már az is hatalmas teljesítmény, hogy egyáltalán életben van, mi a magunk részéről nem nagyon tudunk haragudni rá. Steven egy friss interjúban ismét W. Axl Rose-hoz fűződő kapcsolatát elemezte.

„Axl Rose nem díva, hanem egy seggfej”, mondta Adler egy rádióműsorban. „Minden idők egyik leghatalmasabb seggfeje, és ezt most szeretetből mondom.” A dobos 2006-ban Las Vegasban megnézte élőben Axlt és a Guns N’ Roses akkori felállását. „Besétáltam a helyre, aztán láttam, hogy három csávó gitározik, és mindegyik úgy néz ki, mint Izzy. Vicces, hogy Axlnek három gitárosra van szüksége ahhoz, hogy helyettesítsen egyet… Három arc felelt Slash témáiért, és ez csakis azt mutatja, mennyire nagyszerű Slash. Aztán Axl menedzsere szólt, hogy lépjek le. Besétáltam, mire ő: haver, jobb, ha elmész, nem akarom, hogy Axl bedühödjön. Úgyhogy leléptem. Amint kinyitottam a házam ajtaját, megszólalt a telefonom. Ismét a menedzsere, Del (bizonyára Del James, Axl egyik fő bizalmasa és barátja) volt az. Azt mondta: hé, bocs, látni akar. Szóval beszálltam a kocsiba és visszamentem.”

Steven egyébként a régi Guns összeállásának leghangosabb szószólója a régi tagok közül. „Hatalmas szeretet fogad mindenütt a világban”, mondta ennek kapcsán egy interjúban. „Eszméletlen sok nyelven hallottam, hogy emberek azt mondják: az Appetite For Destruction életük filmzenéje. És ugye ott a pénz is, amit kereshetnénk. Az egész dologgal dollármilliárdokat szedhetnénk össze. Csupán annyi kell hozzá, hogy képesek legyünk egy színpadon állni kilencven percen át. Be akarom fejezni, amit elkezdtem. Hála a magasságosnak, hogy az utamba hozta azokat a faszkalapokat…”

Adler a Guns N' Roses klasszikus debütáló albumán, az 1987-es Appetite For Destruction-ön és az 1988-as GN'R Lies EP-n dobolt, majd súlyos heroin- és kokainproblémái miatt 1990-ben kirúgták a zenekarból. A dobos ezután peren kívül 2,5 millió dollárt akasztott le volt társaitól, illetve minden royalty 15 százalékát azon albumok után, melyeken közreműködött, de a pénz jelentős része éveken át a dealerekhez vándorolt. Stevennek csak a 2000-es években sikerült kikászálódnia a veremből. Önéletrajzi könyvében utólag egyébként maga Slash is azt írta, hogy Steven eltávolítása a régi Guns N' Roses végromlásához vezető út első lépcsőfoka volt.

Steven csapata, az Adler’s Appetite éppen lemezt tervez, de a munkát nemrég tagcserék lassították: Rick Stitch énekes helyét Patrick Stone, Alex Grossi gitárosét Lonnie Paul foglalta el. Az anyagon valamilyen formában Slash is felbukkan majd.

 

Hozzászólások 

 
#1 M 2011-05-04 20:11
legalább nem tagadja h semmi másért nem csinálná csak a pénzért
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.