Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Axl-ékkel nyomta a You Could Be Mine-t Duff McKagan

Ismét egy színpadon állt W. Axl Rose-zal Duff McKagan, a Guns N’ Roses eredeti basszusgitárosa, aki a GN’R és saját bandája, a Loaded közös seattle-i buliján ment fel a zenekar mai inkarnációjához a You Could Be Mine erejéig.

A tavaly őszi közös londoni akció után ismét a Guns N’ Roses színpadán állt Duff McKagan, aki szülővárosa, Seattle Key Arenájában ment fel Axlékhez a Use Your Illusion II album egyik gigaslágere, a You Could Be Mine erejéig. Duff és bandája, a Loaded ezen a koncerten és a 17-ei vancouveri fellépésen nyitózenekaroskodik a Guns előtt.

Duff előzőleg azt mondta: eleinte voltak benne kérdőjelek a két koncert kapcsán, de aztán erőt vett magán, és félresöpörte a kételyeket. „Imádom Axlt, de ki akartam maradni a konfliktusokból, főleg a brutális világturné után, amit a zenekarommal nyomtam le nemrég, és persze a könyvem turnéját se feledjük el… Ez az egész konfliktus azonban csak akkor hat ki rám, ha engedem. Én azonban izgatottan várom, hogy ismét együtt legyek a régi cimborámmal. A mostani zenekara a legjobb arcokból áll, és végülis otthon történik a dolog… Végső soron csak arról van szó, hogy néhány srác azt csinálja, amihez a legjobban ért: eggyé válik a közönséggel, ami kitartott mellettük oly sok éven át.”

Duff eredetileg 1997-ben, nem sokkal Slash távozását követően lépett ki a bandából, és egészen 2010. október 14-éig nem is beszélt W. Axl Rose-zal. Tavaly ősszel azonban Londonban véletlenül összefutottak, kibékültek, és Duff a You Could Be Mine-ban, a Patience-ben, a Knockin' On Heaven's Doorban és a Nice Boysban végül színpadra is lépett a Guns N' Roses jelenlegi tagságával, majd a koncert végén még meghajolni is felment velük a színpadra. Ez volt az első alkalom a Use Your Illusion világturné 1993-as befejezése óta, hogy Duff megosztotta a színpadot Axllel.

Axl nemrég Eddie Trunknak adott interjújában lebegtette meg, hogy a Loaded a jövőben felbukkan majd néhányszor a Guns előtt. Mindez különös jelentőséggel bír a zenekar jövő tavasszal esedékes Rock And Roll Hall Of Fame beiktatása előtt, hiszen Duff napi kapcsolatban áll Slash-sel, akivel Axl másfél évtizede nem hajlandó kibékülni...

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 björn 2011-12-19 07:04
A jellegzetesen hamiskás Duff vokállal. Isten :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.