Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Avenged Sevenfold: agresszív, több klasszikus A7X-ízt rejtő új album készül

Durva, karcos albumot ígér az új dobosával, Brooks Wackermannel dolgozó Avenged Sevenfold. A csapat az előzetes nyilatkozatok alapján némiképp visszakanyarodik a saját korábbi stílusához is a legutóbb lemez néhol már-már arcátlan Metallica-klónsága után.

„Leginkább azt mondanám, hogy baromi agresszív”, jellemezte a készülő új albumot a Kerrang!-nek Zacky Vengance gitáros. „Mindenféle agresszív irányba terjeszkedik, de közben a dallamosság is megmaradt. Sok olyan metalelem van a dalokban, amiken annak idején felnőttünk, és tonnányi dallam. De nehéz jellemezni a végeredményt. A mostani stádiumban a durva rá az egyetlen megfelelő jelző.” „Megint teljesen más lesz ez a lemez, mint az előzőek”, tette hozzá Brooks Wackerman, a banda nemrég leigazolt új dobosa. „Biztosan tudom ezt: noha avengedesen szól majd, más lesz, mint a Hail To The King. Szerintem több klasszikus Avenged lesz benne, és beleszövünk új elemeket is.”

Az ötösfogat teljes csapatmunkában készíti az albumot, amely valamikor 2016 folyamán jelenhet meg, ha minden megfelelő ütemben halad.

 

Hozzászólások 

 
+3 #5 tama1975 2015-12-04 17:24
A Hail to the King teljesen rendben van. Közel sem az a váltás, mint mondjuk a Cryptic után volt a Risk. Én a City of Evilt, meg a self titled albumot nagyon csípem, a Nightmare-t viszont nem bírom hallgatni, bármennyire is bika dalok vannak rajta. Egyszerűen annyira körbelengi a fiatal extra tehetséges zenész korai és értelmetlen halála, hogy azt a lemezt nem nagyon lehet másként hallgatni. Úgy meg rohadt nehéz.
Idézet
 
 
+3 #4 valarmorgulisz 2015-12-04 14:27
Vegyetek meg, addig minden más csak duma!

A HTTK-val pont ugyan az a baj, mint pl. a Megadeth Risk-jével. Hogy rajta van a banda neve a borítón. Amúgy nem katasztrófa egyik lemez sem (csak Karácsony).
Idézet
 
 
+3 #3 bogar 2015-12-04 12:18
Idézet - Knapp Norbert:
Nekem nagy kedvencem a Hail to the King, sőt ez pörög nálam a legtöbbet -mivel háttérzenének is kiváló-, de egyáltalán nem bánnám, ha tényleg az elmondottak irányába mennének az új lemezzel.


Végre valakinek tetszik a HttK lemez. Állandóan leminuszolnak, amikor kijelentem, hogy nekem bejövős! :-)
Idézet
 
 
+7 #2 Knapp Norbert 2015-12-04 10:09
Nekem nagy kedvencem a Hail to the King, sőt ez pörög nálam a legtöbbet -mivel háttérzenének is kiváló-, de egyáltalán nem bánnám, ha tényleg az elmondottak irányába mennének az új lemezzel.
Idézet
 
 
+13 #1 xyxy 2015-12-04 08:32
Akkor most a fekete felől, a justice felé mozdulnak????
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.