Shock!

július 07.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Augusztusban érkezik a The Halo Effect első albuma, hallgasd meg a címadó szerzeményt!

Bemutatta harmadik dalát a The Halo Effect, ahol az In Flames öt korábbi tagja egyesítette erőit. A zenekar első albuma augusztusban érkezik a Nuclear Blastnél, és már ősszel eljutnak Magyarországra is.

1030thehaloeffect

A tavalyi év második felében jelentette be megalakulását a The Halo Effect nevű zenekar, amelynek legénysége kizárólag az In Flames egykori tagjaiból áll: a hangszeres szekciót Jesper Strömblad gitáros, Daniel Svensson dobos, Peter Iwers basszer és Niclas Engelin gitáros alkotja, a frontember pedig Mikael Stanne. Utóbbit a legtöbben a Dark Tranquillity élén ismertek meg, ám annak idején az In Flames első énekese is volt, az 1994-es Lunar Strain debütön még az ő hangja hallható. Vagyis az Anders Fridén és Björn Gelotte mellől az évek során fokozatosan, más-más indokokkal elszivárgó tagság most ismét összejött...

thehaloeffect_cA The Halo Effect a Nuclear Blast istállójába igazolt, és most már azt is tudni lehet, hogy első lemezük Days Of The Lost címmel jön ki augusztus 12-én, az alábbi dalokkal:

01. Shadowminds
02. Days Of The Lost
03. The Needless End
04. Conditional
05. In Broken Trust
06. Gateways
07. A Truth Worth Lying For
08. Feel What I Believe
09. Last Of Our Kind
10. The Most Alone

A csapat már két dalt is közzétett korábban, most meghallgatható tőlük a lemez majdani címadója is. Jó hír, hogy a zenekar már első komoly turnéjával eljut Magyarországra: október 18-án a Barba Negrában játszanak az Amon Amarth és a Machine Head közös körútjának nyitóbandájaként. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.