Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

At The Movies: ’80-as évekbeli filmbetétdal-projekt északi zenészektől

Meglehetősen érdekes projekteket hív életre a karantén: az At The Movies nevű formációt például neves északi zenészek indították, és már majdnem egy teljes lemeznyi filmbetétdalt tettek közzé az utóbbi hetekben.

0609atthemovies

Mivel turnézni éppen nem tudnak, speciális távprojektet indított a Pretty Maids két oszlopos tagja, az amúgy multihangszeres stúdiógurunak is számító Chris Laney billentyűs/gitáros és Allan Sørensen dobos. Mint neve is mutatja, az At The Movies mozibetétdalokra szakosodott, méghozzá alapvetően a ’80-as évekből, és a két főarc mellett Björn „Speed” Strid énekes (Soilwork, The Night Flight Orchestra), Pontus Norgren gitáros (Hammerfall), Morten Sandanger billentyűs (Mercenary) és Andreas Passmark basszer (Narnia, Royal Hunt) számít benne fix tagnak. A gárda ugyanakkor további neves vendégekkel egészül ki az egyes felvételekben, így például Ronnie Atkinsszel (Pretty Maids) vagy Linnéa Vikström Egg-gel (Therion, Kamelot).

Az egyes dalokat nem soroljuk fel, úgyis mindenki betéve tudja őket – mindenesetre itt van belőlük most már csaknem egy teljes lemeznyi.

 

Hozzászólások 

 
#2 Pelgrin 2020-06-10 20:40
Ez tényleg marha jó, végig mosolyogtam.:)
Idézet
 
 
#1 Santoro 2020-06-10 14:44
Ez marha jó, nem tudom, hogy a nosztalgia mondatja-e velem, de ezek nagyon jó zenék, és faszául meg is csinálták, mert azért itt nagy luftot is lehetett volna rugni, de bombagól lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.