Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Asking Alexandria: itt az első dal a From Death To Destinyről

The Death Of Me címmel máris meghallgatható egy vadiúj dal a Asking Alexandria harmadik, nyáron megjelenő From Death To Destiny című albumáról. A brit metalcore-osok Joey Sturgis (The Devil Wears Prada, Emmure) producerrel dolgoztak az albumon, és ott lesznek idén Tokajban is június végén.

„Igen meghatározó a lemezen a súlyos riffelés, de a múltban sokkal inkább a ritmusokra és a breakdownokra támaszkodtunk", magyarázta pár héttel ezelőtt a Guitar Worldnek Ben Bruce gitáros a lemezről. „Ebből a szempontból nagyon is hasonlít a dolog a korai Slipknotra, de a refrének, illetve a bridge-ek jelentős hányada inkább rockos: ez a Mötley Crüe oldalunk. Az album ugyanakkor semmilyen szempontból sem tekinthető a '80-as évek zenei visszaöklendezésének. Ha most valaki azt gondolja, hogy úgy szól a lemez, mint a Girls, Girls, Girls, téved, kurvára nem ez a helyzet. Úgy szól, mint az Asking Alexandria."

A 2011-es Reckless & Relentless From Death To Destiny címen megjelenő folytatása tizenhárom-tizenöt dalt tartalmaz majd, amiből nagyjából hat tekinthető rádióbarátnak, a maradék pedig a súlyosabb vonalat képviseli. A The Death Of Me alább meghallgatható, mindenki döntse el maga, hogy melyik kategóriába tartozik. Az Asking Alexandria a június 25-30. között megrendezendő tokaji Hegyalja Fesztiválon is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 kiezte 2013-03-29 18:55
Mocskos seggkalózok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.