Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

As The Pages Burn: még egy dal a megújult Arch Enemytől

0429alissaAs The Pages Burn címmel új szöveges videót tett közzé az Arch Enemy a hamarosan érkező War Eternal lemezhez. Ezen az albumon debütál majd a csapat új énekesnője, a The Agonistből érkezett Alissa White-Gluz, illetve a Christopher Amott helyére állított Nick Cordle gitáros is.

A War Eternal a kilencedik stúdiólemez lesz Mike Amott melo-death bandájától, és továbbra is a Century Media gondozásában kerül a boltokba június 9-én, Costin Chioreanu borítójában. Az új énekesnő, Alissa White-Gluz a kanadai extrém metalos The Agonist három lemezéről lehet ismerős, és természetesen roppant büszke arra, hogy ő került Gossow helyére. „Egyik örök kedvenc zenekarommal egyesíthettem erőimet: a Wages Of Sin volt az első metal lemez, amit megvásároltam, és szerelem is lett belőle első hallása. Az ember ritkán kap telefonhívást a kedvenc csapatától, hogy aztán felkérjék a csatlakozásra… Teljesen lázban égek, hogy lehetőségem lesz ennyire tehetséges zenészekkel együtt dolgozni, akiket emellett barátként is számon tarthatok.” A Christopher Amott helyére érkezett Nick Cordle szintén friss igazolás, bár ő az utóbbi időszak turnéin már igencsak bejátszotta magát a zenekarba.

A dallista az alábbi:

0329arch01. Tempore Nihil Sanat (Prelude In F Minor)
02. Never Forgive, Never Forget
03. War Eternal
04. As The Pages Burn
05. No More Regrets
06. You Will Know My Name
07. Graveyard Of Dreams
08. Stolen Life
09. Time Is Black
10. On And On
11. Avalanche
12. Down To Nothing
13. Not Long For This World

Amotték májusban adják első koncertjeiket Alissával a fronton. Ezeken a kelet-európai bulikon már élőben is bemutatnak néhány dalt az anyagról, de Magyarországra már csak a War Eternal megjelenése után, júliusban érkeznek az idei pécsi Rockmaratonra, amelyet július 7-13. között rendeznek meg a szokásos helyen, a Malomvölgyi Arborétumban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 nemmondommeg 2014-04-29 18:06
Élőben leszek Alissára kíváncsi. Főleg, hogy a régebbieket hogy tolja. Néztem Agonist-os élő videókat és ott enyhén szólva nem volt a toppon.
Idézet
 
 
+3 #1 TelekiPál 2014-04-29 08:48
A szóló és a refrén nagyon ott van ... valahogy azt érzem, hogy ebből a nőből többet is ki lehetne hozni, nem tudom miért...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.